Ez a 4 csillagjegy fél legjobban az elköteleződéstől

Ez a 4 csillagjegy fél legjobban az elköteleződéstől

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez a 4 csillagjegy fél legjobban az elköteleződéstől

Bika

A Bikáról azt mondják, a leghűségesebb jegyek egyike – igen ám, de nem könnyű vele eljutni odáig, hogy ez meg is valósulhasson! Ez azért van, mert nem szeretne belemenni olyan kapcsolatba, ahol bizonytalan a saját érzéseit illetően, így előfordulhat, hogy inkább meg sem adja az esélyt a másiknak… Inkább vár arra a személyre, akinél egyértelműen komolyan gondolja a dolgot.

Fontos számára, hogy az alapvető értékrendje megegyezzen a partnerével, emiatt alaposan meg akarja ismerni a másikat, mielőtt elkötelezné magát. Az biztos, hogy egy Bikához türelem kell, ilyen téren is…

Ikrek

Az Ikrek szeretik az izgalmakat, ugyanakkor érzékeny jegyek is – félnek attól, hogy mi történik, ha megmutatják a sebezhető oldalukat. Az élet minden területén a kettősség jellemzi őket, így a párkapcsolatokban is, és nem is bánják a kalandokat, viszont a szívüket csak és kizárólag akkor nyitják meg teljesen valaki előtt, ha maximálisan megbíznak benne.

Lehet, hogy azt hiszed, meghódítottál egy Ikreket, ám derült égből villámcsapásként eltűnhet az életedből, ha úgy érzi, kezdenek komolyabbra fordulni a dolgok, és ő még nem áll készen… Sose siettesd!

Szűz

A Szüzekről elmondható, hogy általában mindennel kapcsolatban nagyon óvatosak, és ha kezdenek belebonyolódni egy kapcsolatba, megijedhetnek a helyzettől. Míg egyesek imádják a szerelem kiszámíthatatlanságát, addig a Szüzek hajlamosak bepánikolni tőle és inkább elmenekülni.

Mivel szeretik a rendszert az életükben és általában a szokásaik szerint élnek, így az újdonságokat, amiket egy kapcsolat hoz magával, elég nehezen viselik. Csak akkor lehet őket kibillenteni ebből a komfortzónájukból, ha igazán szerelmesek…

Nyilas

Az elköteleződés-fóbia a Nyilasoknál valójában abból fakad, hogy rettegnek a röghöz kötöttségtől – számukra az élet az izgalomról, kalandokról, felfedezésről szól, és félnek mindentől, ami ezt a fajta szabadságukat veszélyeztetné. A függetlenség mindennél fontosabb számukra, tehát ha egy Nyilasba zúgsz bele, fontos, hogy meghagyd neki a teret, amire szüksége van, és legyél spontán!

Könnyebben megy nekik az elköteleződés, ha nem érzik azt, hogy fel kéne adniuk érte bármit is – persze egészséges határokon belül, hiszen ha párkapcsolatról beszélünk, az előbb-utóbb kompromisszumokkal jár…

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást