Melyik napra esik az évfordulótok? Ilyen jövő vár a kapcsolatotokra

Melyik napra esik az évfordulótok? Ilyen jövő vár a kapcsolatotokra

Címlap / Életmód / Ezotéria / Melyik napra esik az évfordulótok? Ilyen jövő vár a kapcsolatotokra / 2. oldal

Ha a ti számotok a hatos

Ha a hatos a közös számotok, akkor valódi mázlisták vagytok, ugyanis ezt a számot a Vénusz bolygó uralja – róla köztudott, hogy a szerelem bolygója. Romantikában, szerelemben és szexben bővelkedik ez a kapcsolat és elég csak igazán keveset tennetek ahhoz, hogy nagyon sokáig jól működjön a viszonyotok. Évekig fülig szerelmesek lesztek egymásba és később is megmarad az igényetek arra, hogy a szenvedélyt, a harmóniát őrizzétek. Egyedül arra kell figyelnetek, hogy az élet más területén is igényetek legyen a fejlődésre, valamint ne féltékenykedjetek feleslegesen.

Ha a ti számotok a hetes

A hetes szám azt jelzi, hogy bőségesen tartogat titkokat és rejtélyeket a kapcsolatotok, ami jelenthet jót és rosszat egyaránt. Jót akkor, ha a titkok érdekessé, izgalmassá és hosszútávon is tartalmassá teszik a kapcsolatotokat, rosszat pedig akkor, ha egymás elől van mit elrejtenetek. Bárhogy is legyen, ez egy olyan szerelem, ami szinte sorsszerűen elrendeltetett, és rengeteget fogtok belőle tanulni mindketten: szellemileg és érzelmileg egyaránt.

Ha a ti számotok a nyolcas

A nyolcas szám már kevésbé szerencsés a számmisztika szerint, legalábbis meglehetősen sok akadályt gördít a kapcsolatotok elé. Nem jelent automatikusan sikertelenséget, hiszen minden nehézség legyőzhető és akár össze is kovácsolhat bennetek. Ugyanakkor hajlamosak lehettek arra, hogy indokolatlanul is féltékenyek legyetek és extrém nehezen kössetek kompromisszumot egymással. A kapcsolatotok várható módon hullámzó lesz, emiatt pedig különösen nehéz lehet azt mondani, hogy működik, vagy éppen azt, hogy ideje szakítani.

Ha a ti számotok a kilences

A kilences bolygót a Mars uralja, amiről köztudott, hogy szorosan összefügg a férfias energiákkal, a harcos természettel. Ennek megfelelően már nem túl nehéz kitalálni, hogy a ti kapcsolatotokban meglehetősen sok vihar várható. Bár ott lapul jó adag szenvedély, jellemzőek lehetnek rátok a kiabálások, a különböző kirohanások és a megpróbáltatások sem mennek majd ritkaságszámba. Minden csak attól függ, mennyire szeretitek egymást, mennyire érzitek azt, hogy megéri harcolni…

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást