Mi az álommunkád a numerológia szerint?

Mi az álommunkád a numerológia szerint?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mi az álommunkád a numerológia szerint?

Hogyan számold ki?

Nincs nehéz dolgod, ha szeretnéd kideríteni a saját számodat, ugyanis csak össze kell adnod a születési dátumodban szereplő számokat. 

Pl.: ha 1989.12.31-én születtél, akkor 1+9+8+9+1+2+3+1=34

Ezután a kapott kétjegyű számot is össze kell adnod, míg egyjegyű számot nem kapsz.

A példánál maradva 3+4=7

Neked tehát a számmisztika alapján 7-es a számod.

Ha 1-es vagy

Könnyen motiválod magadat a céljaid elérése érdekében, kemény munkaerő vagy, akinek nem esik nehezére a versenyzés. Szeretsz nyerni és szenvedélyesen odateszed magadat annak érdekében, hogy elérd a céljaidat. Sokkal könnyebben és többnyire jobban tudsz dolgozni önállóan, mint csapatban, így garantálod, hogy mindenért vállalod a felelősséget. 

Álmaid munkái: vállalkozó, feltaláló, étterem, vagy kisbolt tulajdonos, ügyvéd, gazda, író, masszőr

Ha 2-es vagy

Nagyra értékeled a harmóniát az életedben. Szereted az embereket és törődsz azzal, hogyan érzik magukat melletted, valamint odafigyelsz, miként tudnál nekik segíteni. Nem szívesen vagy egyedül, nagyon szociális a beállítottságod. Hűséges, nyitott, őszinte és mély érzésű ember vagy, akit jelentős mértékű empátiával áldott meg a sors. 

Álmaid munkái: házassági tanácsadó, terapeuta, tanár, egészségügyi dolgozó, szociális munkás

Ha 3-as vagy

Imádsz a központban lenni, szerepelni, akkor is szórakoztatsz, ha nem kérik – már a megjelenésed, a fellépésed is megköveti a figyelmet. Sokat törődsz azzal, hogy helyén legyen az önbizalmad, ennek megfelelően ápolod a külsődet, fokozottan ügyelsz a megjelenésedre. A munkával kicsit hadilábon állsz, mert szereted a kreatív feladatokat, amik nem kötik meg a kezeidet: arra törekszel, hogy a munkád a hobbid legyen és lehetőség szerint magad oszthasd be az idődet. 

Álmaid munkái: színész, modell, tervező, zenész, énekes, fodrász, divattervező

Ha 4-es vagy

Intelligens és művelt vagy, amit annak köszönhetsz, hogy folyamatosan bővíted az ismereteidet. Mély igazságérzettel rendelkezel, természetes, nyugodt személyiség vagy, de néha túlságosan is a kiszámíthatóságra törekszel. Ekkor hajlamos vagy kicsit merevvé, görcsössé válni, ellenben nagyon jót tesz neked, ha kétkezi munkát végzel, kiegyensúlyozottabbá válsz tőle. 

Álmaid munkái: kertész, tanár, építész, lakberendező, virágkötő

AllaSerebrina/depositphotos.com

Ha 5-ös vagy 

Szereted a szabadságot, a szórakozást és a kalandot. Valószínűleg egynél több karriered lesz az életedben, és gyakran ugrálsz majd a munkahelyek között, mert szereted a változatosságot.

Van egy kicsit vadabb, kiszámíthatatlanabb oldalad, amibe beletartozik az is, hogy egyik napról a másikra gyökeresen felforgatod az addigi terveidet, életviteledet. 

Álmaid munkái: hostesa, utazás- vagy esküvőszervező, idegenvezető, dekoratőr, zenész, író

Ha 6-os vagy

Van egy erőteljesen empatikus, gondoskodó oldalad, ami a személyiségednek a szerves része. Ehhez csatlakozik egy olyan nyugodt természet, aminek köszönhetően az emberek természetes úton vonzódnak hozzád. Kicsit úgy érzed, mindenre és mindenkire vigyáznod kell, ezért hajlamos vagy arra, hogy túlságosan belefeledkezz a teendőidbe. Kreatív ember vagy, aki nehezen vonatkoztat el mások érzéseitől, körülményeitől, pedig ez időnként fontos lehet, hiszen csak így tudsz majd sokat adni a szeretteidnek.

Álmaid munkái: pszichológus, tanácsadó, üzletvezető, szociális munkás, környezetmérnök, könyvtáros

Ha 7-es vagy

Mindig figyelsz és tanulsz – ennek eredménye, hogy olyan tudással vértezed fel magadat, ami egyes emberek számára már-már félelemkeltőnek hathat. Tudásod ellenére (vagy talán pont azért), közvetlen és nyílt vagy másokkal, de az őszinteség ugyancsak az ismérved. Hajlamos vagy túlagyalni a dolgokat, és addig nem nyugszol, amíg a végére nem jársz annak, ami felkelti az érdeklődésedet.

Álmaid munkái: pszichiáter, asztrológus, kutató, csillagász, biológus vagy geológus

Ha 8-as vagy

Az életed központi kérdése a pénzügyi biztonságod megteremtése, ezért nagyon odaadóan tudsz dolgozni. Általában több munkahelyen is foglalatoskodsz, de mindenhol a legtöbbet igyekszed kihozni magadból, hiszen az a cél, hogy idővel egy magasabb beosztásban, kevésbé kemény munkával is bőséges fizetést vihess haza. Sikerre, eredményességre, befolyásra törekszel.

Álmaid munkái: tőzsdei kereskedő, könyvelő, bíró, jogász, politikus, tervező, bankár, ügyvezető

Ha 9-es vagy 

Karizmatikus személyiség vagy, akit gyakran egy kicsit megfélemlítő, távolságtartó megjelenés, fellépés jellemez, aminek köszönhetően automatikusan tiszteletet vívsz ki magadnak. A látszat ugyanakkor csal: óriási ambíciód mellett nagyon ember centrikus vagy, és önzetlenül segítesz azoknak, akik megérdemlik. Kreatívan, de keményen dolgozol, és jó eséllyel úgy kérnek fel vezetői pozícióba, hogy te soha nem jelezted ez irányú szándékaidat. Szereted a gyerekeket, szívesen segítesz nekik az életútjuk vezetésében.

Álmaid munkái: iskolai tanácsadó, igazgató, pedagógus, terapeuta, egészségügyi dolgozó, szociális munkás, jogász, művész, illusztrátor

1 hozzászólás

  • Kiss Gréta
    2021.03.27., 13:21

    Tökéletesen működött nálam. Nagyon meglepett mikor a csillagász és a kutató volt ott, mert pont a kettő egyike szeretnék lenni.

    Válasz

Írj egy hozzászólást