Melyik napra esik az évfordulótok? Ilyen jövő vár a kapcsolatotokra

Melyik napra esik az évfordulótok? Ilyen jövő vár a kapcsolatotokra

Címlap / Életmód / Ezotéria / Melyik napra esik az évfordulótok? Ilyen jövő vár a kapcsolatotokra

Ahhoz, hogy kiszámolhasd, milyen közös jövő előtt álltok, elegendő, ha az évfordulótok dátumát tudod. Az adott napot írd le egy papírra – természetesen az évről és a hónapról se feledkezz meg! A számokat add össze addig, amíg egyjegyű eredményt nem kapsz, és már ki is derítheted, hogyan alakulnak a közös éveitek. 

Ha pl. a ti évfordulótok 2014.04.16., akkor a számolás menete a következő: 2+0+1+4+0+4+1+6=18 azaz 1+8=9

Ha a ti számotok az egyes

Az egyes a győztesek száma, így aztán nem túl meglepő módon ti is sok boldogságra, sikerre számíthattok a közös életetekben. Az egyes számot a Nap uralja, ami összeköthető a férfi energiával, ez egyrészt erőteljes, harcos, biztos kapcsolatot jelent, másrészt viszont az is, hogy nálatok inkább a férfi lesz a domináns. Ez nem feltétlenül hátrány, sok nő kifejezetten boldognak, kiegyensúlyozottnak érzi magát akár, ha egy határozott, erős férfi mellett élheti a mindennapjait. 

Ha a ti számotok a kettes

A kettes szám, szemben az egyessel, már a női energiákat tartogat, ugyanis az uralkodó bolygója a Hold, ami az asztrológiában a nőkkel azonosítható. Ezt a kapcsolatot az érzelmek, az odafigyelés, a törődés és a gondoskodás hatja át, nem annyira dominálnak benne az erőteljes, célorientált törekvések. A család annál inkább központi szerephez jut, nálatok kulcskérdés a gyermekvállalás és a kapcsolatotok alapvetően a megérzésekre és a szerelemre, a másik iránt elköteleződésre épül.

Ha a ti számotok a hármas

A hármas szám arra utal, hogy anyagilag nagyon stabil lábakon álltok, vagy, ha most még akadnak is nehézségeitek, együtt elérhetitek a céljaitokat és az anyagi biztonságot. Persze ez nem megy magától, dolgos évek és sok-sok munka áll előttetek, ami során háttérbe fog szorulni a kapcsolatotok – persze csak akkor, ha nem figyeltek ennek az ellenkezőjére. A hármasnak köszönhetően a lehetőség ott rejlik arra is, hogy számos kulturális programon vegyetek részt, valamint sokat utazzatok kettesben.

Ha a ti számotok a négyes

Szerencsésnek mondhatjátok magatokat, ha a négyes szám jellemzi a kapcsolatotokat, ugyanis ez az egyik legstabilabb szám. Arra utal, hogy a házasságotok biztos alapokon áll, nincs olyan élethelyzet, amiben ne számíthatnátok egymásra. Jellemzően hűségesek vagytok és törődtök a másikkal, ráadásul az erotikának is különösen szerepet szántok. A ti kapcsolatotok olyan, amire mindenki vágyik: szenvedélyes és szeretettel teli.

Ha a ti számotok az ötös

A ti kapcsolatotok nagyon könnyed és egy kicsit szertelen, megfoghatatlan. Ez részben annak köszönhető, hogy igazi társasági emberek vagytok, akik nem igazán szeretik a röghöz kötött életvitelt. Ez okozhat feszültséget a kapcsolatotokban is, de csak akkor, ha valamelyikőtök úgy érzi, ő többet tesz bele ebbe az egészbe, mint a másik fél. Ha ezt kompenzálni tudjátok, akkor nagyon izgalmas és mozgalmas lesz minden nap, amit együtt töltötök.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást