Teszt: Milyen mértékben irányít az eszed és a szíved?

Teszt: Milyen mértékben irányít az eszed és a szíved?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Teszt: Milyen mértékben irányít az eszed és a szíved?

A nőkről alapvetően elhíresült, hogy érzelmi lények, akiket a szívük irányít. De valóban így van?

Biztos te is ismersz olyan nőket, akik szinte száz százalékban az eszükre hagyatkoznak. Vajon te is közéjük tartozol? Töltsd ki a tesztünket és kiderül!

0%

Milyen könyveket olvasol szívesen?

Találsz az utcán egy árválkodó kiscicát. Mit teszel?

A legjobb barátnőd felhív az éjszaka közepén azzal, hogy szakított vele a barátja. Hogyan reagálsz?

Az alábbi színek közül melyiket viseled a legszívesebben?

Teszt: Mekkora mértékben irányít az eszed, és mekkorában a szíved?
Teljesen a szíved irányít

A szíved irányít

Azok közé tartozol, akik teljesen lelki szinten mozognak. Mindig mindenkinek segíteni akarsz, sokszor elborzadva látod, hogyan bánnak egymással az emberek, és fel sem foghatod, vajon mi játszódik le a fejükben. Pozitív, kedves személyiség vagy, olyasvalaki, aki örömmel gondoskodik másokról. Jó a kisugárzásod is, ezért valószínűleg szívesen fordulnak hozzád a körülötted élők. Azonban a túlzott érzelmességnek megvan az a hátránya, hogy hajlamos vagy mindent magadra venni, és gyakran érzed személyes támadásnak mások puszta véleményét. Ha sikerül kicsit reálisabban látnod a dolgokat, és nem mindig érzelmeket keresel a szavak, vagy a tettek mögött, akkor számodra is elfogadhatóbbá válik ez a világ.
Vegyesen irányít a szíved és az eszed

Az eszed irányít

Neked sikerült megtalálnod az arany középutat. Megfelelő aranyában irányít a szíved és az eszed, ami csak nagyon kevés embernek sikerül. Persze, vannak olyan események, élethelyzetek, amikor elragadnak az érzelmeid, és nehezen tudsz az eszedre hagyatkozni, de ez nem is feltétlenül baj. Ezzel szemben sokszor tudsz tárgyilagos és racionális maradni, különösen azokban a témákban, amik ezt megkövetelik. Ugyanakkor sosem vagy képes úgy döntést hozni, hogy az egésznek ne gondold át az érzelmi háttérét és következményeit. Ennek az az eredménye, hogy szinte kivétel nélkül helyes döntéseket hozol az élet minden területén. Nem sodor veszélybe sem az, hogy túlságosan kiadod az érzelmeidet, vagy túl nagy mértékben a szívedre hagyatkozol, sem az, hogy ellentmondást nem tűrően, ridegen osztogatod a privát véleményedet.
Inkább az eszed irányít

Nem igazán vagy tipikus női lélek, legalábbis sokan nem arra számítanak, amit végül kapnak tőled. Vonzó megközelíthetetlenséged és tárgyilagosságod, de egyúttal ijesztő is, hogy mennyire két lábbal állsz a földön. Számodra szinte nem léteznek érzelmek, illetve léteznek, de mindig felülkerekedik rajtuk az eszed. Ez óhatatlanul párosul némi kétkedéssel és pesszimizmussal, hiszen, ha ennyire az eszedre hagyatkozol, akkor sokkal inkább a rossz dolgokra, hátrányos történésekre készülsz fel, semmint a pozitív végkimenetelre. Hajlamos vagy rá, hogy a negatív események okát másokra hárítsd, és ne vállalj felelősséget olyasvalamiért, amihez nem is fűződik érdeked. Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lehetnél, ha kicsit hagynád szárnyalni az érzelmeidet. Igen, ez néha fájdalommal jár és kockáztatnod is kell vele, de az érzelmi kiteljesedés olyan boldogságot tartogathat, ami idáig ismeretlen volt számodra.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!