Teszt: Milyen típusú szerelem vár rád ebben az életedben?

Teszt: Milyen típusú szerelem vár rád ebben az életedben?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Teszt: Milyen típusú szerelem vár rád ebben az életedben?

Lehet, hogy már benne vagy, lehet, hogy még elképzelésed sincs arról, hogy milyen az igazi szerelem, de, mint minden emberi kapcsolat, ez is egyedi és különbözik a többitől. Itt a lehetőség, hogy megtudd, a te életedben milyen lesz az elsöprő szerelem.

A tesztünk segítségével megtudhatod, hogy milyen típusú szerelem vár rád ebben az életben.

0%

Mit keresel egy férfiben?

Voltál már szerelmes?

Szerinted mitől lesz jó egy párkapcsolat?

Sokat foglalkozol a szerelemmel?

Hiszel a tündérmesékben?

Teszt - milyen típusú szerelem vár rád ebben az életedben?
Lélektárs

Lélektárs szerelem

Ebben az életedben egy nagyon szép szerelmet élhetsz meg, ha hagyod. Más, fontos dolgaid is lesznek, így nem ez fog életed központjában állni, de biztos, hogy harmonikus, biztos családi hátteret tudhatsz majd magadénak. Talán már el is talált ámor nyila, de, ha nem, akkor tudd, hogy egy nagyon szerethető, tisztességes férfit szán neked a sors, akivel majd egy életre lehet tervezni.
Karmikus

Duál szerelem

Nem egyszerű szerelem, de nem is lesz túl bonyolult. Egyértelműen azért kell találkoznotok, hogy egy korábbi életetekből fakadó hibát kijavítsatok és ezért sodor majd Benneteket a sors újra egymás életébe. Heves viták, még hevesebb békülések jellemzik majd szerelmi életeteket, de, ha ezeket leküzditek és kiegyenlítitek a karmátokat, akkor egy nagyon boldog élet vár rátok egymás mellett.
Duál

Karmikus szerelem

Te vagy Ying és a szerelmed Yang. Tökéletesen kiegészítitek egymást és bár mindketten teljes egészek vagytok, pont azt erősítitek a másikban, amire szüksége van. Egy ilyen kapcsolatra csak irigykedni lehet, mivel egy profi csapatot alkotva vészelitek át a nehéz időket és biztosak lehettek abban, hogy titeket az ég is egymásnak teremtett.
Ikerláng

Ikerláng szerelem

A szerelem Jolly Jokere, de csak akkor, ha a felek már megértek rá, különben a legfájdalmasabb dolog is lehet. Addig nem is találkozhatnak, csak távolról szerethetik egymást. Mikor találkozol az ikerlángoddal, akkor már az első pillanattól tudni fogod, hogy ő az. Nem tudod megmagyarázni azt az érzést, de nem is kell, egyszerűen csak tudod. Légy nyitott mindenkire, mert általában egy olyan személy az ikerlángod, akiről nem is gondolnád. A két fél annyira hasonló egymáshoz, hogy néha nagyon nehéz egymással, mivel tükröt tartanak a másik elé. Egy ilyen szerelem csak akkor működőképes, ha már mindketten feltétel nélkül tudjátok szeretni a másikat.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!