10 esküvői frizura, amivel elbűvölheted a násznépet

10 esküvői frizura, amivel elbűvölheted a násznépet

Címlap / Szerelem / Esküvő / 10 esküvői frizura, amivel elbűvölheted a násznépet

Az esküvői frizurának nem csak jól kell mutatnia, az egész estét táncot is viselnie kell. Éppen ezért nem mindegy, milyen fazont választasz a nagy napra.

Az alábbi képek segíthetnek inspirálódni.

Konty hajfonattal

Esküvőre a konty mindig jó választás, de most a kicsit lazább, vagányabb formák számítanak divatosnak, így a frizurádat feldobhatod például egy laza fonattal is.

Ha nem elég hosszú a hajad hozzá, hozzáértő fodrászkezek műhajfonattal is csodás hatást tudnak elérni, amitől ráadásul extra dúsnak fog hatni a kontyod.

Laza balerina konty

A fejtetőn lazán összefogott balerinakonty is nagyon romantikus és divatos, főleg, ha néhány tincs az arcodba is hullik.

A laza hatás persze csak látszat, hiszen egy ilyen frizurának akár 24 órát is ki kell bírnia.

Előkelő chignon

Ha inkább elegáns megjelenést képzeltél el magadnak, akkor a legújabb trendek szerint a simára vasalt tincsekből készített csavaros kontyot érdemes kicsivel a tarkó alatt összefogni.

Gyöngyökkel vagy kristályokkal díszítve is csodálatosan mutatnak a szófogadó tincsek.

 

Hullámos konty virágokkal

A göndörre sütött tincseket egyszerűen fel is tűzheted, nem kell, hogy a végeredmény tökéletes legyen, ez még a precízen kivitelezett sminkkel alkotott kontraszttal együtt is szép.

(Mű)virágokkal díszítve igazán romantikus hatást érhetsz el, de gyöngyöket és kristályokat is el tudunk képzelni egy ilyen göndör kontyon.

Alacsony konty leomló tincsekkel

A fonatból készített konty és a leomló tincsek tökéletes frizurát jelenthetnek egy modern, sikkes menyasszonynak.

Egyszerű szabású menyasszonyi ruhákhoz nagyszerűen illik.

Hollywoodi loknik

Természetesen a klasszikus Hollywoodot igéző loknikat is választhatod, ha ez áll legközelebb a szívedhez, ez a frizura sohasem megy ki a divatból.

Egy oldalra tűzött gyönyörű hajtűvel hozhatod harmóniába a ruháddal.

Egyedi hajdísz

Az elegáns kontyokat a legújabb trendek szerint érdemes egy szép hajdísszel feldobni, ezek most szinte kötelező elemei az esküvőknek.

Elragadó kézzel készített hajdíszeket találhatsz magyar divattervezők alkotásai közt, de a meska.hu-n vagy etsy.com-on is érdemes körülnézni!

Statement hajdísz

Ha egy igazán hangsúlyos darabot választasz, még fodrász sem kell, elég, ha egy laza fonatot készítesz, mert a hangsúly úgyis a hajadba tűzött ékszeren lesz.

Virág a hajba!

Válassz bátran szép virágokat, amiket a hajadba tűzhetsz, de érdemes egy virágárussal, vagy kertésszel konzultálnod, mert az igazán kényes darabok néhány perc alatt elhervadhatnak.

Érdemes fontolóra venni a művirágokat is, mert ma már olyan csodás darabok készülnek, amik a hozzáértő szemeket is megtévesztik!

Apró díszek

Ma már kapni olyan művirágokat, amelyek természetes összhatást keltenek, finomak és elegánsak, mégis pontosan arra lettek kitalálva, hogy a hajadat ékesítsék, így könnyű dolgod lesz velük a frizura elkészítése közben.

Ezek az apró fehér gyöngyhatású virágdíszek finoman fonják át a hullámos frizurát.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást