Életmód / Ezotéria

10 érdekes statisztika a különböző horoszkópok szülötteiről – Rád is igaz?

10 érdekes statisztika a különböző horoszkópok szülötteiről – Rád is igaz?

Az Oroszlánok járnak legtöbbet kondizni

Legalábbis egy, az Egyesült Királyságban készített felmérés alapján azt vették észre a kutatók, hogy az Oroszlán jegyűek járnak a legtöbbet konditerembe.

Olyannyira, hogy kétszer több Oroszlán iratkozik be az edzőtermekbe, mint bármelyik másik zodiákus szülötte.

Ehhez köze lehet annak is, hogy ők nagyon adnak a külsejükre, és egy kicsit hiúbbak is ebből kifolyólag, mint a többi jegy.

A Nyilasok válhatnak nagy eséllyel híressé

A Cartoon Network statisztikája szerint a Nyilas jegy szülöttei kétszer nagyobb eséllyel válhatnak híressé életük során, szemben bármelyik másik jeggyel. Ezt az alapján állították össze, hogy megvizsgálták a gyereksztárok zodiákusát, és észrevették, hogy átlagosan minden ötödik sztár Nyilas jegyben született.

Az Oroszlánok hajtanak gyorsan, a Mérlegek jó sofőrök

Egy ausztrál autókölcsönző több, mint 100.000 tagot kérdezett ki egy felmérés során, hogy megállapítsák, mi jellemzi az egyes csillagjegyek vezetési stílusát. Ebből pedig kiderült, hogy az Oroszlánokat büntetik meg a legtöbbször gyorshajtás miatt: 40%-kal gyakrabban, mint például egy Mérleget, akik kifejezetten ügyes sofőrök hírében állnak a kérdőív alapján!

A Kosok között van a legtöbb milliárdos

Ezt még a Forbes egyik listája alapján állapították meg.

Ugyanis a leggazdagabb emberek születési dátuma alapján azt vették észre, hogy a Kosok közül kerül ki a legtöbb milliárdos.

Nem csoda, tekintve, hogy ez a zodiákus nagyon határozott, és ha valamit a fejébe vesz, a végletekig hajlandó elmenni érte!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást