Otthon / Szórakozás

Érdekes emberi rekordok

Érdekes emberi rekordok

Azt mondják, minden ember különleges. Ez valóban így van, viszont léteznek – vagy léteztek- olyanok, akikre ez hatványozottan igaz. Nézzük, ki miért számít valódi rekordernek!

A leghosszabb körmű ember

A legtöbbünknek hozzátartozik az alap szépségápoláshoz a manikűrözés. Azonban Lee Redmond egy nap úgy döntött, eldobja az ollót, és nem nyúl hozzá többet a kezén lévő körmeihez.
Ez odáig fajult, hogy 8,6 méterre növesztette meg, amivel bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. Sajnos különlegességét elvesztette, amikor egy autóbalesetet szenvedett, így 30 év „munkája” egy pillanat alatt kárba veszett.Kép forrása: worldslongestfingernails.com

26 ujj egyetlen testen

Igazi furcsaságnak számít, ha valakinek eggyel több ujja van valamely testrészén.
Egy burmai kisgyerek viszont 26 ujjal büszkélkedhet, mivel kezein 12, lábain pedig 14 ujjal született, ezzel pedig lekörözte azt az indiai fiút, akinek „csupán” 25 adatott meg.Kép forrása: anorak.co.uk

Leghosszabb fülszőr

A férfiak nagy gondot fordítanak arra, hogy még véletlenül se kandikáljon ki a fülükből egy-egy kósza szőrszál.
Radhakant Bad Spaj, indiai úriember fittyet hányt a külvilág véleményére – és a higiéniára- és hosszú évekig hanyagolta a fülszőr rendbetételét, és így egy 25 centis bozonttal sokkolja az embereket.Kép forrása: mitires.blogg.se

Hosszú lábak

Nők milliói irigykednek a modellek hosszú, vékony combjaira, de még őket is lekörözi Szvetlana Pankratova, aki 132 centis lábakon áll.
A hölgy egyáltalán nem szégyelli extrém testrészét, és szívesen pózol magassarkú cipőkben és extra mini szoknyákban, hogy még inkább kihangsúlyozza amúgy formás végtagjait.

Piercing mánia

Manapság igen divatosak a különböző testékszerek mind a nők, mind a férfiak körében. Vannak olyanok is, akik olyannyira a piercingek szerelmesei, hogy több százzal is rendelkeznek, mások nagy megbotránkoztatására.
Azok, akik elámulnak egy-egy velük szembe jövő testékszerekkel teli ember láttán, ők biztosan nem találkoztak még a brazil származású Elaine Davidson-nal, aki összesen 720 darabot visel magán.

Leghosszabb haj

A hosszú haj sosem megy ki a divatból, de az, hogy több mint öt méteres sörény mennyire vonzó, az már más kérdés. Xie Qiuping, kínai nő ugyanis 5, 6 méter hajkoronával büszkélkedhet.
Igaz, az ázsiaiak híresek egészséges tincseikről, de ekkorára rajta kívül még senkinek sem sikerült megnövesztenie. Természetesen haja még sohasem látott vegyszert és különféle hajformázó készüléket, csakis samponok ezreit!Kép forrása: worldphotocollections.blogspot.com

Extrém darázsderék

Két gyermek édesanya az a nő, aki a világ legvékonyabb derekának tulajdonosa. Cathie Jung 38 centis derékbőségének köszönhetően a Guinness könyvébe is bekerült.
Hogy mivel érte el? Egy speciális fűzővel, melyet három órán át visel egy nap. Az, hogy egészségügyi problémákkal küszködik-e vagy sem, arra nem tér ki a magával teljes mértékben elégedett asszony.

Hosszú nyelvleckék

Jelenleg a brit Stephen Taylor a feljegyzett leghosszabb nyelvű ember. A jócskán megnőtt szerv mérete eléri 9,8 centit. Azt, hogy ez mennyire vonzó, illetve hasznos, azt mindenki döntse el maga.Kép forrása: kazzate.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást