Eljegyzési gyűrű trendek: 2020-ban az egyediség tarol

Eljegyzési gyűrű trendek: 2020-ban az egyediség tarol

Címlap / Szerelem / Esküvő / Eljegyzési gyűrű trendek: 2020-ban az egyediség tarol

Ha úgy érzed, idén fogja megkérni a párod a kezedet, akkor nem árt, ha segítesz neki a tökéletes gyűrű kiválasztásában. Idén ugyanis elképesztően egyedi ékszerek jelentek meg, amik sokkal különlegesebbek a megszokott csiszolásoknál, anyagoknál. Menő még a fehérarany? És a gyémánt? Mi a helyzet a csiszolással? A következő gyűrűk közül érdemes válogatnod!

Visszatér a sárga arany

Idén a fehérarany és a rose gold helyét átveszi a sárga arany, hiszen a legtöbb bizsu is ebből a színből készül már. 

Természetesen az a legfontosabb, hogy neked melyik tetszik, azonban ha követed a divatot, érdemes lehet inkább a hagyományos szín felé kacsintgatnod.

Csakúgy, mint a többi arany színt, ezt is remekül lehet kombinálni különböző drága-, és féldrágakövekkel, így mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző darabot.

 

Fő a fenntarthatóság

Nem meglepő, hogy az idei évben fontos szerepe lesz a fenntarthatóságnak. Egyre fontosabbá válik az, hogy a választott gyűrű milyen körülmények között készül, milyen anyagokat használnak fel hozzá.

Fontos, hogy fair trade helyről vagy újrahasznosított nemesfémekből készüljenek az ékszerek. Ebben az esetben például a laboratóriumi körülmények között előállított gyémánt számít a jobb választásnak.

Néhány külföldi márka, például a Vrai & Oro, Do Amore, Natalie Marie Jewellery és a Clear Origin gyémántok közül is érdemes lehet választani.

 

Az egyediség a legfontosabb

A különleges drágakövekkel díszített, vagy éppen szokatlan formára csiszolt kövek ideje elérkezett!

A fekete gyémánt vagy a smaragd is ilyennek számít, a nyitott gyűrűk pedig szintén nagyon divatosak lesznek idén, amiknek a két végét kicsi drágakő díszíti.

 

Hatalmas darabok

Az ehhez hasonló gyűrűk olyanok, mint ha valamilyen királyi családból örökölted volna.

Az biztos, hogy a zafír még egyedibbé teszi az ékszert, de érdemes a méretekről is beszélni: hatalmas drágakő díszíti a gyűrű közepét, amit több, kisebb gyémánt ölel körbe. 

 

A különleges holdkő

Már néhány ékszerboltban én is találkoztam a holdkő nevű ásvánnyal, mely igazán különleges megjelenésű.

A fehéres kövön ugyanis játszik a fény, ennek hatására pedig csodaszép, kékes színt kap, de a barack és a zöld árnyalatok is megjelennek benne. Olyasmi, mint a kagylók belseje, egyszerűen varázslatos!

 

A rózsaszín is divatos lesz

A gyémánt örök, de idén egyre több és színesebb drágakő kerül majd az eljegyzési gyűrűk foglalatába.

Ilyen ez a csodás, rózsaszín morganittal díszített, vintage stílusú gyűrű is.

Érdemes a féldrágakövek között is keresgélni, hiszen elképesztő, hogy mennyi gyönyörű szín található közöttük is!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást