Így ünnepeld meg az eljegyzésedet buli nélkül

Így ünnepeld meg az eljegyzésedet buli nélkül

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Így ünnepeld meg az eljegyzésedet buli nélkül

A következő tippekkel viszont az ünneplésről egyáltalán nem kell lemondani! Mutatjuk, hogyan tehetitek emlékezetessé a lánykérést!

Virtuális buli

Minden áttért a virtuális térbe egy éve, így nem meglepő, hogy így érdemes még egy ideig ünneplést szervezni. Sokkal biztonságosabb, viszont ettől függetlenül mindenki kicsípheti magát, de ajándékokat is küldhetsz a résztvevőknek, például pezsgőt, amivel online koccinthattok.

Eljegyzési buli otthon
PeopleImages/istockphoto.com

Drive-through buli

Ha szeretnéd élőben is látni az ismerőseidet, kérd meg őket, hogy kanyarodjanak felétek kocsival és díszítsék fel a járgányukat lufikkal, dekorációkkal. Az biztos, hogy az egész utca tudni fog a boldogságodról.

Eljegyzési autós buli
gruizza/istockphoto.com

Adakozz egy jó ügyért

Ha egyáltalán nem szeretnél pezsgős ünneplést, akkor adakozz egy jó cél érdekében. Rengeteg különböző szervezetet támogathatsz, erre pedig megkérheted a családod és a barátaidat is. Így nem csak a közvetlen környezetednek lesz boldog ez a nap, hanem másoknak is.

Adakozás az eljegyzési buli helyett
mixetto/istockphoto.com

Vakáció helyett pihenjetek otthon

Oké, ez elsőre semmi újdonságot és különlegeset nem tartogat, hiszen hónapok óta alig mozdulunk ki. Azonban otthon is kiöltözhettek és rendelhettek vagy főzhettek egy különleges vacsorát, amivel méltó módon meg tudjátok ünnepelni az eljegyzést.

Otthoni vakáció eljegyzéshez
Andrey Sayfutdinov/istockphoto.com
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást