Stílus / Test

Egyszerű módszerek, amikkel tudatosan növelheted a vonzerődet

Egyszerű módszerek, amikkel tudatosan növelheted a vonzerődet

Mielőtt belemerülnénk a témába, tisztázzunk gyorsan valamit: a szexuális vonzerő nem egyenlő a nagy mellekkel, a közszemlére tett dekoltázzsal és a miniszoknya alól merészen megmutatkozó vékony, hosszú combokkal. Nem arról szól, hogy milyen óra van a kezeden, milyen autót vezetsz, mennyi pénz van a bankszámládon. A szexuális vonzerő egy olyan mély, belső tulajdonság, amit a másodperc tört része alatt fel lehet ismerni, de a valódi magyarázata bonyolultabb, mint az Eszterházy torta receptje.

Merj az lenni, akinek születtél!

Ha női testben élsz, de nem érzed magad nőnek vagy külsőre férfinak látszol, de a lelked mélyén egy női lélek gubbaszt a sarokban, akkor nincs könnyű dolgod. Az önazonosság fontos és bizony kéz a kézben jár az önbizalommal. Pszichológusok és kineziológusok szerint minden emberben él egy férfias és egy nőies én, s a kettő közül az egyik mindig domináns. A szexuális vonzerő attól is függ, hogy ezt a domináns ént engedjük-e felszínre jutni, kiteljesedni, bűntudat és elfojtások nélkül szabadjára engedni.

Ha vonzónak érezzük magunkat, akkor mások számára is azzá válunk. Ennek az ellentéte is igaz. Ha olyan gondolatokba temetkezel, hogy smink nélkül csúnya vagy, nagy a feneked, béna a hajad, akkor a körülötted élők is megérzik a bizonytalanságodat. Persze szükséges a jó megjelenés, de nem ez a siker záloga. Egy nő, még ha csúnya is, de szilárdan hisz az ellenállhatatlanságában, az a világgal is képes ezt elhitetni.

Érints meg másokat!

A szexuális vonzerő olyan mint egy mágnes, mindenre és mindenkire hatással van. A hasonlóan erős vonzerővel bíró másik személyt taszíthatja is akár, ennek oka lehet féltékenység vagy önbizalomhiány. Az esetek többségében azonban vonzó (ahogy a neve is jelzi), felhívja magára a figyelmet, inspirál és képes akár meggondolatlan cselekedetekre ösztönözni másokat. Az egyik leghatásosabb módszer az érintés.

Kutatások szerint egy óvatos érintésnek sokszor nagyobb hatása van, mint egy csábító pillantásnak. A legérzékenyebb részünk ebből a szempontból a karunk és a kézfejünk. Az érintés nem csak azt jelzi a másiknak, hogy „kedvellek”, hanem azt is, hogy hozzád értem és megengedem, hogy te is megtedd ugyanezt velem.

Az önbizalomnak nem feltétlenül kell az erővel együtt járnia. Egy magabiztos nő is lehet törékeny, sőt szelíd. A férfiakat ösztönösen hajtja a vágy, hogy oltalmazói legyenek valakinek, akit csak az ő erős karjuk képes megmenteni minden veszélytől. Ennek biztosítása, s ha kell, okos elhitetése a szexuális vonzerő egyik alapfeltétele. A túlzásba vitt törékenykedéssel azonban vigyázni kell, ne legyünk áldozatok. Az állatvilágban a kivillanó fogak az agressziót jelentik, nálunk ez már kevésbé jellemző. Így egy nő bátran mosolyogjon, ha szeretne vonzóbb lenni.

Ne kritizálj, légy megközelíthető, de nem elérhető!

Sok mindent elárul valakiről az, hogy hogyan beszél másokról. Ha egy nő másokat kritizál, becsmérel vagy kinevet, az a háta mögött bárkin képes gúnyolódni. A tolerancia, a kedvesség és a megértés gyakorlásával sokkal vonzóbbá tehetjük magunkat mások szemében. Ráadásul kevesebb energiába is kerül. Egy kiegyensúlyozott és vidám természetű ember mellett a környezete is azzá válik, s mivel mindenki szeretne könnyed és gond nélküli lenni, az ilyen ember vonzza a másikat.

A szexuális vonzerő szempontjából lényeges, hogy mindig légy megközelíthető! Egy természetes, nyitott testi kommunikációt folytató nőhöz szívesebben lépnek oda a férfiak, mint egy jéghegyhez. Ugyanakkor pontosan ki kell bójáznod a határokat is. Ne gondolja azt senki, hogy bárkinek odaadod a szívedet, lelkedet. Érted meg kell küzdeni, csak a legjobbak érdemlik meg a kegyeidet. A harcban viszont mindenki kipróbálhatja magát, az még nem garancia semmire.

Soha ne káromkodj!

A szexuális vonzerő szavak nélkül is kifejezhető. De ha ez már meg van, akkor előbb vagy utóbb biztosan eljön a pillanat, amikor meg is kell szólalni. Kiábrándító tud lenni, ha egy vonzó nő elkezd káromkodni vagy minden mondat végére odateszi azt a bizonyos b betűs szót.

Gyakori eset tömegközlekedés közben, amikor az emberek hosszú percekig, egymáshoz nem szólva, szabadon méregethetik egymást és önkéntelenül is kiválasztanak valakit, akit alaposabban is megismernének. Majd megszólal a telefon, a megbámult személy felveszi és azzal indítja a beszélgetést, hogy „Na mi van b…”. Ilyenkor szinte hallani lehet az összetört szívek csörgését.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást