Hozzád illő ideális munka? Csillagjegyed szerint ez való neked

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
Hozzád illő ideális munka? Csillagjegyed szerint ez való neked

Vajon mely munkák lennének ideálisak a számodra a csillagjegyed szerint? Tudd meg, személyiségedhez milyen állások illenek a legjobban!

Mérleg

A Mérleg számára nem is maga a munka, hanem a benne található öröm az, ami motiválja. Általában olyan állást keres, ami egyben a hobbija is, így nem érezné nyűgnek a mindennapi robotolást. Szereti a művészetet, a szépséget, a luxust. Levegő jegyként fontos, hogy ne legyen korlátok közé szorítva és kiélhesse kreativitását, ezért irodákban, kötött munkaidőben nem érezné jó magát.

Nagy igazságérzete és diplomatikus képessége miatt az igazságszolgáltatásban is megállja a helyét, de csakis akkor, ha nem fejlődik ki benne a mérlegekre jellemző túlzott engedékenység.

Legideálisabb munkahely számára: bíró, ügyvéd, író, szerkesztő, zenész, színész, divattervező

Bika

Az összes jegy közül a Bika áll a leginkább két lábbal a földön. Logikus gondolkodásmódja felülmúlhatatlan, bár olykor megesik, hogy elveszik a részletekben.

Maximális munkabírással rendelkezik, a legprecízebb módon elvégzi a rá szabott feladatokat.

Vezetőként és alkalmazottként is megállja a helyét, önbecsülését nem sérti, ha irányítják, számára a legfontosabb, hogy munka közben ne zavarják, és legyenek meg a körülötte lévő szükséges feltételek. Az irodai, monotonabb munkát is jól bírja, nem bánja, ha négy fal közé zárják.

Legideálisabb munkahely számára: bank, pénzügyi terület, divattervező, kozmetikus, ékszerkészítő, asszisztens

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)