A Bak szerelmi kompatibilitása

A Bak szerelmi kompatibilitása

Címlap / Életmód / A Bak szerelmi kompatibilitása

Itt megtudhatod milyen csillagjegyekkel kompatibilisek a praktikus, türelmes Bakok.

Bak és Kos szerelmi kompatibilitása   Gyenge  

Nem egy reményteljes kombináció. A Kos egy nyugtalan, tüzes, lendületes egyéniség, a Bak ezzel ellenben egy álszent ember, ráadásul mindketten uralkodni akarnak. A Bak egyszerű lélek, ami a Kost nyomasztja. A Kos által vállalt kockázatoktól a Bak meborzong. Heves veszekedések és sok személyes konfliktus vár kapcsolatukra. A Kosnak nem tetszik a Bak pesszimista félhomálya, a Bak pedig megpróbálja visszafogni a Kos lelkesedését. A Bak gyakran csak egyetlen pózban, adott időben szeret szeretkezni, a Kost ez kiábrándítja. Rövid kapcsolat vár rájuk.

Bak és Bika szerelmi kompatibilitása  Közepes  

Mindkét fél megérti a másik személyiségét. Mind a Bak, mind a Bika szeretik az anyagi biztonságot és gyakran a pénz megszálottai. Míg a Bika beteg, a Bak kész munkát vállani mindkettejük helyett. A Bika megadja a zárkózott és óvatos Bak számára a bátorítást és az érzékeny törődést. Mindketten földjegyűek, ezért szenvedélyes jellemek. Az érzéki Bikát megérinti a Bak rejtett mélyenérzése és romantikája. A köztük levő szexuális kapcsolat minden csúcsot el tud érni. A Bika lesz az, aki az érzékeny Bakban levő feszültséget el tudja oszlatni. Bár tökéletes kilátásai vannak a Bika-Bak párosnak, házasság szempontjából kevésbé kompatibilisek.

Bak és Ikrek szerelmi komaptibilitása   Gyenge  

Különböző szexuális természettel rendelkeznek. Az Ikrek általában könnyen szerelembe esik, a Bak esetében minden érzelmi kinyilvánítás lassan történik, odaadó, de nagyon óvatos. A Bak nehezen tartja a gyeplőt az ingerlékeny, kacér és akaratos Ikrekkel szemben. A türelmes Baknak meg kell szoknia a szeszélyes, extravagáns Ikreket. Ahhoz, hogy szexuális életük sikeres legyen, az Ikrek el kell vonja a Bak figyelmét a munkáról és problémákról. Általában a kezdeti érdeklődés után kapcsolatuk gyorsan végetér.

Bak és Rák szerelmi kompatibilitása   Gyenge  

A Bak nem tud sok figyelmet szentelni partnerére, ez pedig nem felel meg a Rák kívánságainak. Mindketten jó pénzkezelők és vezetők, nem valószínű, hogy pénzügyi problémáik lesznek. A Bak hűséges és odaadó társ, ezzel pedig a Rák nagyon elégedett, akkor is, ha az élet néha kicsit unalmas mellette. Erős szexuális vonzalom alakul ki a két csillagjegy szülöttje közt. A hálószobában addig minden tökéletes, amíg a Rák nem érzi unalmasnak a praktikus Bakot. A kapcsolat nem stabil, a házasságnak kis valószínűsége van.

Bak és Oroszlán szerelmi kompatibilitása   Gyenge  

A szervezett, rendezett Bak nem érti az Oroszlán impulzivitását. Az Oroszlán azonban megbocsájtja és elfelejti a Bak haragját. Az Oroszlán feltételezi, hogy a Bak tele van szeretettel, csak túl gazdaságosan bánik vele. A Bak azonban nem a legjobb partner az Oroszlán számára, mert kevés fantáziája van. A Bak bár szenvedélyes az ágyban, mégsem illenek össze a hálószobában. Mindketten szeretnek dominálni úgy szexuális téren, mint az élet minden területén. Majdnem teljes ellentétei egymásnak, kialakulhat szerelem köztük, de a házasságuk nem tud boldog lenni hasonló természetük miatt.

Bak és Szűz szerelmi kompatibilitása   Erős 

A Szűz rendezett elméje jól illik a kemény munkát és önfegyelmet gyakorló Bak személyiségével. Mindketten büszkék otthonukra, kevés de közeli barátok társaságát élvezik, és csodálják egymás szellemi képességeit. A Bak tökéletesen kielégíti a Szűz pontosság-mániáját. Szexuális téren előfordulhatnak esetleges félreértések, de annyira ismerik és odafigyelnek egymásra, hogy elkerülik a zavaró tényezőket. Mindketten okosak, konzervatívak és türelmesek. Ennek a kapcsolatnak kevés románcban van része, mindkettőnek vannak fenntartásai a romantikával kapcsolatban. Általában jól megalapozott, hosszú házasság alakulhat ki kettejük kapcsolatából.

Bak és Mérleg szerelmi kompatibilitása   Gyenge  

A Bak erős szexuális érdeklődést mutat a Mérleg iránt.

A Mérleg szereti a Bak pénzszerzési törekvését. Azonban a Mérleg lustasága irritálja a Bakot, aki megszokta, hogy állandóan dolgozik. Ennek eredményeként a Mérleg elégedetlen a Bak józan gyakorlatiasságával. A Bak nem szereti, hogy a Mérleg folyton a középpontban szeret lenni és felkelti mások érdeklődését. A Bak szó szerint ágyba viszi munkáját, ez pedig megpecsételi szexuális életüket is. A Mérleg nem bírja sokáig ezt a kapcsolatot, házasság szempontjából inkompatibiliseknek bizonyulnak.

Bak és Skorpió szerelmi kompatibilitása   Erős 

Ez egy sikeres unió, sikeres szexuális kompatibilitás alakul ki a két jegy szülöttje közt. A Skorpió szerelmes szerető, a Bakban pedig kellemes társra talál, aki felveszi vele a versenyt szexuális állóképességben. A Skorpió uralkodási vágya biztonságot ad a Baknak. Ők ketten jó csapatot alkotnak –  a Bak rendkívül szervezett és a Skorpiónak pedig vele született éles esze és intelligenciája van. A Skorpió tele van ötletekkel, míg a Bak inkább a türelmes típus. A hálószobai sikerek új lehetőségek tárházát nyitja meg előttük. Kapcsolatukban a Skorpió hajlamos dominálni. Kapcsolatuk szenvedélyes és a házasságuk is sikeres.

Bak és Nyilas szerelmi kompatibilitása   Gyenge  

Hacsak a Nyilas nem kap kicsit szárnyakra, ez a kapcsolat veszélyes kombináció. A Bak csak egyes helyeken és módokon szeret szeretkezni, a Nyilas bárhogy, bárhol, bármikor. A Bak óvatos és konzervatív, mindig aggódik biztonságáért. A Nyilas gondtalan és felelőtlen játékosa az életnek. A Nyilast irritálja a szűkmarkú Bak. Szexuális életük mindkettejük számára frusztráló, de ezt leginkább a Nyilas fogja megérezni. Nem a legtanácsosabb kapcsolat, sikertelen házasságra van kilátás.

Bak és Bak szerelmi kompatibilitása
  Közepes  

A Bak elismeri a hozzá hasonló embereket, ezért ennek a két csillagjegynek a kombinációjában megvan a kölcsönös tisztelet. Mindketten óvatos, visszafogott személyiségek, akik keményen dolgoznak és szeretnek pénzt megtakarítani. A legnagyobb probléma ebben a kapcsolatban, hogy nehéz lesz a szerelmet élénknek és újnak fenntartani. Értékeik hasonlóak, és hasonló tevékenységeket folytatnak. Kapcsolatuk komollyá válhat, de makacsságuk okozhat némi elégedetlenkedést mindkettejük részéről. A Baknak egy szabadelvű, nyitott szexuális partnerre van szüksége, aki képes mindvégig fenntartani érdeklődését a hálószobában. Szellemi síkon sokkal jobban kijönnek egymással, mint az ágyban, utóbbi könnyen unalmassá válhat számukra. Nem a legtalálóbb kapcsolat, a házasságnak azonban jó esélye van, ha sikerül némi izgalmat vinniük a kapcsolatba.

Bak és Vízöntő szerelmi kompatibilitása  Közepes  

Mindkét jegyben szülött ember erősen önálló gondolkodású és akaratú, mindketten uralkodni szeretnének a kapcsolatban. A kettejük románca hamar barátságba torkollik. A Baknak nehezére esik megbírkózni a Vízöntő hálószobai kívánságaival és elvárásaival. A Vízöntő egy ötletes, szabadakaratú ember, nem tud sokáig szerelmes lenni a gyakorlatias Bakba. A Vízöntő folyamatosan szeret pénzt költeni, a Bak ezért komolytalannak tartja és szigorú ellenőrzéseknek próbálja alávetni. A Vízöntő keresi a munkahelyi kihívásokat, de a Bak csak a biztos pénzügyi forrásal járó munkákat kedveli. Ez nem túl kielégítő kapcsolat, de nem esélytelen, házasságuk pedig erőfeszítéseket kíván.

Bak és Halak szerelmi kompatibilitása  Erős 

A Halakon valószínüleg uralkodni tud a Bak, az ágyba is ő veszi át az uralkodó pozíciót, a Halak pedig hűségesen követi őt. A Halak gyengéd és őszinte természet, és tökéletesen boldoggá tudja tenni a Bakot. A Bak biztosítani tudja a Halak számára a stabil életet, igényeit kielégíti, ezért cserében elnyeri a Halak csodálatát, ezt pedig a Bak mindennél jobban szereti. Nagyon különböző emberek, mégis tökéletesen kiegészítik egymást érzelmileg. A Halaknak köszönhetően a Bak néha ki tudja mutatni érzelmeit. A kapcsolatnak nagyon jó esélyei vannak, a két csillagjegyben szülöttek tökéletesen összeillenek.

A Kos szerelmi kompatibilitása
A Bika szerelmi kompatibilitása
A Ikrek szerelmi kompatibilitása
A Rák szerelmi kompatibilitása
A Oroszlán szerelmi kompatibilitása
A Szűz szerelmi kompatibilitása
A Mérleg szerelmi kompatibilitása
A Skorpió szerelmi kompatibilitása
A Nyilas szerelmi kompatibilitása
A Bak szerelmi kompatibilitása
A Vízöntő szerelmi kompatibilitása
A Halak szerelmi kompatibilitása
 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!