Egész májusban gyermeknapi adománygyűjtő akciót tart egy visegrádi szálloda

Egész májusban gyermeknapi adománygyűjtő akciót tart egy visegrádi szálloda

Címlap / Kikapcsolódás / Utazás / Egész májusban gyermeknapi adománygyűjtő akciót tart egy visegrádi szálloda

Tervezze meg már most őszi vagy téli kikapcsolódását, támogasson egy nemes ügyet!

A Hotel Honti visegrádi wellness hotel május elején gyermeknapi adománygyűjtést hirdetett: minden, weboldalukon vagy e-mail címükön májusban leadott szobafoglalás után 500 Ft-ot ajánlanak fel a Világszép Alapítvány részére. Nyárra, az őszi szünetre, az ünnepi időszakra, vagyis az egész évre szóló foglalások érvényesek, a lényeg csupán annyi, hogy a konkrét szobafoglalás májusban történjen. 

A Világszép Alapítvány több mint 10 éve áll olan gyermekek mellett, akikről saját szüleik helyett az állam gondoskodik. Közel 150 fiatalnak szerveznek nyári táborokat, rendszeres foglalkozásokat, önkéntes mesemondó és mentor programot. Hosszú távon kapcsolódnak hozzájuk, hogy a gyermekek az otthontalanság ellenére is meg tudják élni, hogy igenis van helyük a világban, hogy ők is szeretetre méltóak, és lehetőségek sora vár rájuk az életben. A Hotel Honti gyermeknaphoz kapcsolódó adománygyűjtő akciójával igyekszik kézen fogni az Alapítvány által támogatott fiatalokat. 

Visegrád romantikája vár

Azt állítani, hogy Visegrád a Dunakanyar valódi kis ékszerdoboza, gyöngyszeme, legkevésbé sem túlzás. Nem csak a város, de a szálloda is tökéletes választás családok, párok és akár nagyobb társaságok számára is. A Hotel Honti Visegrád központi részén, Fellegvár-panorámás kültéri úszómedencével várja az ide látogatókat. Különlegességük szállástípusukban rejlik. Hotelszobáik mellett panzióval, jacuzzis apartmanokkal és apartmanházzal várják Vendégeiket a szálloda közelében, akik természetesen a hotel közel 300 négyzetméteres wellness részlegét is díjmentesen használhatják!

300 négyzetméteres wellness, nagyszerű programlehetőségek, csodás éttermek

Visegrádban kétségtelenül sokszínűsége a legnagyszerűbb. Számos állandó és szezonális programmal, túraútvonallal, történelmi látnivalóval, aktív és passzív kikapcsolódással, családbarát és romantikus programmal színesíti az itt eltöltött napokat. Ha csak a habokban ejtőznének, a Hotel Honti wellness hotel egész évben mesés választás: belső és külső úszómedence, pezsgőfürdő, gyermekmedence, infraszauna, finn szauna, gőzkamra és sókamra várja Önöket. Bármely szállástípusukat is válasszák teljeskörű odafigyelést, meghitt, zavartalan wellness pihenést élhetnek át páratlan kényelemmel társítva.

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!