Ebbe a pasitípusba zúgsz bele gyakran, pedig nagyon nem kellene

Ebbe a pasitípusba zúgsz bele gyakran, pedig nagyon nem kellene

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ebbe a pasitípusba zúgsz bele gyakran, pedig nagyon nem kellene

Kos

Igazi energiabomba vagy, aki az életben a spontaneitást és a kiszámíthatatlanságot szereti. Nehezen viseled az unalmat, a semmittevést, ezért mindig úton vagy valamerre, és keresed a társaságot. Emiatt azonnal felkeltik az érdeklődésedet azok a férfiak, akik kitűnnek a tömegből, és imádnak a társaság középpontjában lenni.

Ők azok, akik igénylik az állandó figyelmet, magabiztosak, és irányítani akarnak, te pedig vonzódsz ehhez a típushoz. Ők a nárcisztikus alfa pasik, akikkel minden izgalmas és kiszámíthatatlan, ám épp ezért törték össze a múltban a szívedet annyiszor ezek a férfiak. Hiszen ők nem vágynak komoly kapcsolatra, és emiatt nem is viselik el a kötöttségeket.

Bika

Ragaszkodó típus vagy, aki komolyan veszi a párkapcsolatait, és imádja a romantikát. Ezért téged mindig könnyen levettek a lábadról azok a férfiak, akik tudják, hogyan kell udvarolni egy igazi nőnek.

Egy csokor virág, egy meglepi vacsora; ezeknek a dolgoknak nehezen állsz ellen, és bár igyekszel tiszta fejjel nézni a helyzetre, mégis hajlamos vagy elcsábulni.

A gond csak az, hogy ezek a férfiak többnyire ügyes színészek, akik tudják, mit kell mondani, és ezzel a képességükkel előszeretettel élnek is. Manipulatívak, és sokszor lelépnek, miután sikerült meghódítaniuk téged.

Ikrek

Nem vagy egyszerű eset, ezt te is tudod magadról. Mivel kicsit olyan, mintha két személyiség élne benned, rendkívül kiszámíthatatlan vagy, és nehéz hosszú időre lekötni a figyelmed. Mindig valami mást csinálsz, és ezt az állandó pörgést nehéz összeegyeztetned a szerelemmel.

Mégis, időnként elcsavarja a fejed egy-egy pasi, akiről utólag mindig kiderül, hogy rendkívül önző szerető volt. Olyannyira ki akarod vívni a figyelmüket és a szerelmüket, hogy észre sem veszed az erre irányuló jeleket, és képes vagy bármit megtenni azért, hogy találkozzatok, együtt legyetek. Utólag persze mindig megbánod, de amikor a következő ilyen srác kerül az utadba, nem feltétlenül tudsz tisztán látni.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást