5 dolog, amitől egyetlen nap alatt jobb lesz a szex

5 dolog, amitől egyetlen nap alatt jobb lesz a szex

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 dolog, amitől egyetlen nap alatt jobb lesz a szex

Vannak kapcsolatok, amelyekben jobban, vannak, amelyekben kevésbé, de azért mégiscsak fontos kérdés az intimitás. Sajnos azonban minél nagyobb ügyet próbálsz csinálni belőle, annál nagyobb az esélye, hogy csak rágörcsölsz és elrontod vele a dolgokat. Ezek az apróságok viszont segíthetnek, hogy különösebb felhajtás nélkül, akár egyetlen nap alatt is javíts az intim pillanatok minőségén.

1. Legyen a szex prioritás!

Főleg azoknál a pároknál, akik régóta együtt vannak, esetleg már gyerekük is van, a mindennapok feladatai és felelősségei könnyen bedarálhatják a szexre szánt időt. Még ha él is a szenvedély, még ha meg is van az igény, az apró feladatok, felelősségek könnyen elveszik az időt, amit egymással tölthetnétek. Merjetek önzőek lenni, és tegyétek prioritássá a szexet egyszer-egyszer! 

Tegyetek szabaddá egy estét magatoknak, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy egy nap nem főtt ételt, csak szendvicset esztek vacsorára, vagy nem azon a héten lesznek lemosva az ablakok. Ennyit megérdemeltek!

2. Kapcsold le az áramot!

Na jó, nem úgy értjük, hogy az egész házban, de tényleg kapcsolj ki minden olyan elektromos berendezést, ami megzavarhat. A telefon, a tévé meg a laptop alap – elég lehangoló, ha közben rád ír az anyukád, de a barátnőkkel sem most kell megvitatni, hogy akkor melyik jógaórára is menjetek csütörtökön. Szánj egy percet rá, hogy végiggondold, mi lehet még az, ami elvonhatja a figyelmedet: ha pittyeg a lejáró mosógép, és te rögtön bűntudatot érzel, hogy nem teregetsz ki, akkor könyörtelenül húzd ki azt is az áramkörből! Szóljon rólatok ez az este, nem lesz baja a ruháknak, ha áznak egy kicsit!

Kép forrása: Y-Boychenko/depositphotos.com

3. Legyen a háló szent hely!

Amikor körülnézel a hálószobádban, olyan helyet látsz, ahol könnyen el tudsz lazulni? Vagy egy halom hajtogatásra váró ruha áll a sarokban, befizetetlen számlák állnak az éjjeliszekrényen és gyerekjátékok várják a sorsukat az ágy alatt?

Szánj rá egy fél órát, és pakold ki a hálóból a nem oda illő dolgokat, húzz friss ágyneműt, tedd pihentető, kellemes hellyé a hálószobát, ahol semmi nem emlékeztet a rád váró feladatokra vagy stresszre.

Nem csak jobbat fogsz aludni éjszaka, de ha kellemesen el tudtok lazulni, az egymásra hangolódás is sokkal jobban fog menni, ami érezhetően javítani fog a szexuális életeteken is.

4. Ne hasonlítgasd a szexuális életedet valaki máséhoz!

Minden ember és minden kapcsolat egyedi, így semmi értelme a szexuális életeddel való elégedettségedet annak függvényévé tenni, hogy felér-e ahhoz, amit a barátaidtól hallasz, vagy amit a médiában olvasol. Egyrészt senkinek nem állsz ott a hálószobájában, hogy ellenőrizd, igazat mond-e, másrészt ha ti ketten boldogok és elégedettek vagytok, semmi más nem számít. Gondold végig, hogy így érzel-e, és engedd el az elvárásokat! Ha nem a környezeted nyomásának próbálsz megfelelni, csak a kettőtök boldogságára koncentrálsz, máris felszabadultabb lesz az összebújás.

5. Reggeli ötperces

Nem, most nem arra gondolunk, amire te, de 5 perc intimitás reggel beérhet estére!

Lehet, hogy fáradt vagy, sietnél és esetleg nem is érzed a legszexisebbnek magadat közvetlenül ébredés után, de szánjatok a reggeli rutinotokból csak 5 percet arra, hogy kicsit összebújjatok.

Beszélgessetek, simogassátok vagy csókolgassátok egymást, ami jól esik, a lényeg, hogy töltődjetek fel a másik közelségével. Ha így indul a napotok, estére szinte biztosan alig várjátok már, hogy ismét egymás karjaiban legyetek. Ha nem is rögtön aznap lesz belőle szex, amikor lesz, könnyebben mélyültök majd el a másik örömében.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást