9 dolog, amiről nem érdemes vitatkozni a férfiakkal

9 dolog, amiről nem érdemes vitatkozni a férfiakkal

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 9 dolog, amiről nem érdemes vitatkozni a férfiakkal

Férfiak és nők ősidők óta vitatkoznak egymással és könnyen lehet, hogy ez sosem lesz máshogy. Nézzük, a teljesség igénye nélkül, hogy miken nem érdemes vitatkoznunk a férfiakkal, hiszen szinte biztos, hogy soha nem fogunk egyetérteni…

Kell az új ruha!

Új alkalomhoz új ruha kell egy nőnek, mert igenis abban százszor jobban érezzük magunkat, mint a régiben.
A férfiaknak egy évtized múlva is megfelelne ugyanaz az öltöny, amit a testvérük esküvőjén viseltek. Két ok van, amiért újat vásárolnak – ha kihízták, vagy ha tönkrement.

A színek közt tényleg van különbség

Létezik más szín is az alapszíneken kívül, és tényleg van különbség a türkiz KÉK és a türkiz ZÖLD között!
A férfiak természetüknél fogva nem szeretik komplikálni a dolgokat, ezért is felesleges számukra megjegyezni és megkülönböztetni a különböző színeket.
A legtöbb pasinak egyre megy melyik milyen szín, ők úgyis csak a 3 alapszínt ismerik.

A születésnapok, évfordulók és egyéb dátumok megjegyzésének fontossága

Ha még párod soha nem felejtette el egyetlen névnapodat, születésnapodat vagy évfordulót sem, akkor azt jelenti még a kapcsolatotok elején vagytok!
A férfiak egyetlen dátumot képesek csak megjegyezni, és az a saját születésnapjuk. Hogy egoisták lennének? A válasz minden bizonnyal, IGEN.

A rokonság ápolásának fontossága

A nők számon tartják rokonaik problémáit, érdeklődnek hogylétük felől, figyelemmel kísérik életüket, egyszóval ápolják a rokoni kapcsolatokat.
A férfiak? A rokonság számukra kimerül a szülőknél és testvéreknél, bár velük is ritkán lépnek kapcsolatba.
A jó feleség feladatköre az is, hogy bíztassa párját az állandó kapcsolattartásra, így jó esetben magától is rájön a férfi, hogy jól esik hallani rokanai felől.

A polcról nem csak a legfelső ruha vehető fel

A férfiak nem sokat gondolkodnak azon, mit vegyenek fel. Az első kezük ügyébe került összehajtogatott ruha tökéletes számukra!

Ha szeretnéd, hogy bizonyos ruhadarabot vegyen fel, de nem akarod ráerőszakolni elképzelésedet, tedd a ruhát legfelülre és biztos lehetsz benne, hogy azt veszi fel!

Hol a piszkos zokni helye?

A levetett zoknik helye a szennyes tartó (nők), vagy a padló (férfiak). Ez egy univerzális szokásbeli különbség férfi és nő közt.
A baj csak az, hogy a férfit nem zavarja, hogy a nő a szennyes tartót használja a szennyesek számára, a nőt viszont kimondhatatlanul bosszantja a padlón fekvő piszkos zokni látványa.

A válogatás nélkül felvett ruhák

Kedves férfiak. Higgyétek el megéri 10 másodperccel többet gondolkodni azon, mit vegyetek fel. Ugye Nektek sem tetszik a rövid kabát alól kikandikáló hosszú ing látványa?
A nők ezzel szemben túlságosan is sokat foglalkoznak az öltözékükkel.
Nehéz ugyanis helyesen összekombinálni a ruhadarabokat, kiegészítőket és cipőt úgy, hogy nemcsak divatosak, de minél csinosabbak is legyenek benne.

A konkrét funkció nélküli díszítésről a lakásban

A lakásban elhelyezett dekorációs tárgyak szebbé, otthonosabbá, egyedibbé teszik a teret.

Persze ezt nehéz elmagyarázni a férfinak, aki számára felfoghatatlan miért van szükség virág nélküli vázákra, tarka terítőkre, vagy miért nem szép a fal festmény nélkül… 

Háztartás és rend

Ezt nem mi nők találtuk ki unalmunkban, hanem tényleg fontos, hogy rend legyen, még ha ehhez a férfiaknak néha ki is kell vinniük a szemetet, vagy segíteniük kell pár percre.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást