Ez a 10+1 dolog nagyon felizgatja az összes pasi fantáziáját

Ez a 10+1 dolog nagyon felizgatja az összes pasi fantáziáját

Címlap / Szerelem / Szex / Ez a 10+1 dolog nagyon felizgatja az összes pasi fantáziáját

1. A melltartó látványa

Lehet egy nő bárhol, bármikor, ha egy férfi megpillantja melltartóba zárt mellét, azonnal „hangulatba” jön. Ez elég problémás mindkét fél számára ha a nő épp öltözködik, hisz a ruhák fel- és nem lekerülnek.

2. Piszkos szavak

Úgy tartják minden férfi tündér feleségről álmodik, és egy könnyűvérű szeretőről, persze ugyanazon nő alakjában. A piszkos szavak suttogása azonnal tűzbe hozza a férfi fantáziáját, pontosan ezt a buja magatartást akarják látni az ágyban.

3. Ha az ágyban várják őket

Nincs izgatóbb egy férfi számára, mint egy kitárulkozó nő látványa az ágyban, aki őt várja egy fáradt munkanap után. Még izgatottabbá válnak, ha egy eddig még nem látott szexi fehérneműben látják a nőt.

4. Romantikus beszélgetés

Nincs jobb érzés egy férfi számára, mint amikor stressz nélkül, békésen elbeszélgethet kedvesével valami vicces, könnyed dologról. Ezek a pillanatok szinte észrevétlenül rádöbbentik a férfit, mennyire szereti és kívánja párját. A nyugalom és relaxálás szinte mindig szexxel végződik

5. Ha függetlennek érzi a nőt

A férfiakban szinte azonnal felébred egy enyhe féltékenység, amikor egy nő csajos estét tervez. Egy nőnek is szüksége van szabadságra, azonban ez akaratlanul is a férfiban birtoklási vágyat ébreszt és alig várja már, hogy hazaérve leteperje az ő „csaját”…

6. Ha a nő kigombolja az ingét

Minden férfi imádja, ha a nő kezdeményez. Az ing kigombolása különös módon felizgatja a férfi fantáziáját, talán azért is, mert a lassú mozdulatok fokozott izgalmat okoznak.

7. Ha előtte vetkőzik le a nő

A nő meztelen látványa úgy működik mint a férfiak izgalmi távirányítója: amint megpillantják a meztelen testet, nőies domborulatokat, elfátyolosodik minden gondolatuk és egyetlen dologra tudnak csak gondolni.

8. Francia csók

Különös mekkora hatással van a francia csók a férfiakra. A nedves nyelv érintése és a játékos szerelmi csók azonnal „felébreszti” a férfiak szexuális vágyát.

9. Ami az asztal alatt történik…

A titkos szerelmi játéknál nincs izgatóbb. Az előjátékot már itt el lehet kezdeni, persze az asztal alatt! Csak nehogy véletlenül rossz lábat kezdjünk el simogatni…

10. A moziban

A sötétben bizony sok minden megtörténhet… A nő melle a férfi karjához ér, gyengéd simogatások, szenvedélyes csókok … de szex kizárva. És ez a tiltott dolog fog mindvégig a férfi fejében motoszkálni, alig várja hogy a csábítás végre kiteljesedjen.

10+1. Zuhanyzó

A zuhany alatti szex még izgatóbb a férfi számára, ha váratlanul történik. Amikor a pasi a megszokott reggeli zuhanyzását végzi és nem számít a női vendégre, akkor a legjobb meglepni őt! A váratlan észbontó tapasztalat pedig pillanatok alatt tűzbe hozza a párt.

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!