Stílus / Szerelem / Szex

10+1 dolog, ami nagyon felizgatja az összes férfi fantáziáját

10+1 dolog, ami nagyon felizgatja az összes férfi fantáziáját

1. A melltartó látványa

Lehet egy nő bárhol, bármikor, ha egy férfi megpillantja melltartóba zárt mellét, azonnal „hangulatba” jön. Ez elég problémás mindkét fél számára ha a nő épp öltözködik, hisz a ruhák fel- és nem lekerülnek.

2. Piszkos szavak

Úgy tartják minden férfi tündér feleségről álmodik, és egy könnyűvérű szeretőről, persze ugyanazon nő alakjában. A piszkos szavak suttogása azonnal tűzbe hozza a férfi fantáziáját, pontosan ezt a buja magatartást akarják látni az ágyban.

3. Ha az ágyban várják őket

Nincs izgatóbb egy férfi számára, mint egy kitárulkozó nő látványa az ágyban, aki őt várja egy fáradt munkanap után. Még izgatottabbá válnak, ha egy eddig még nem látott szexi fehérneműben látják a nőt.

4. Romantikus beszélgetés

Nincs jobb érzés egy férfi számára, mint amikor stressz nélkül, békésen elbeszélgethet kedvesével valami vicces, könnyed dologról. Ezek a pillanatok szinte észrevétlenül rádöbbentik a férfit, mennyire szereti és kívánja párját. A nyugalom és relaxálás szinte mindig szexxel végződik

5. Ha függetlennek érzi a nőt

A férfiakban szinte azonnal felébred egy enyhe féltékenység, amikor egy nő csajos estét tervez. Egy nőnek is szüksége van szabadságra, azonban ez akaratlanul is a férfiban birtoklási vágyat ébreszt és alig várja már, hogy hazaérve leteperje az ő „csaját”…

6. Ha a nő kigombolja az ingét

Minden férfi imádja, ha a nő kezdeményez. Az ing kigombolása különös módon felizgatja a férfi fantáziáját, talán azért is, mert a lassú mozdulatok fokozott izgalmat okoznak.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást