6 divathullám, ami nem akarjuk, hogy megtörténjen!

6 divathullám, ami nem akarjuk, hogy megtörténjen!

Címlap / Stílus / Divat / 6 divathullám, ami nem akarjuk, hogy megtörténjen!

A divat folyamatosan változik, ha tetszik nekünk, ha nem. Vannak olyan trendek, amiket imádunk és vannak olyanok, amiktől egyszerűen falra tudnánk mászni. Most ez utóbbiakat szedtük össze nektek. Reméljük, hogy csak múló szeszélyek lesznek!

Nagyis papucsok

Egyre többet látni a boltok kirakataiban és sajnos az utcákon, a lábakon is ezeket az ugyan kényelmesnek tűnő, de divatosnak nehezen mondható nagyis papucsokat.

Ezek már egyáltalán nem azok a színes flip-flopok vagy cuki saruk, amiket imádunk, hanem a vastag pántos, sokszor előnytelen, olykor magasított talpú papucsok.

Persze azzal nincs semmi baj, ha valami kényelmes, de emiatt a divathullám miatt szerintünk ne ess neki a nagyi szekrényének!

Fura sálak

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de ha sálakról van szó, akkor szerintünk minél nagyobb, annál jobb.

Ez a kissé franciás hatású nyakkendő szerű sál viszont se nem szép, se nem praktikus, így nem igazán tudjuk hova tenni. Vajon miért párosítanál a szettedhez egy ilyen kiegészítőt?

Ha nyaklánc helyett, akkor inkább elő egy trendi statement nyaklánccal, ha pedig sál helyett, akkor jöjjön inkább egy puha, kötött vagy pamutsál, ez úgysem fog melegíteni a reggeli csípős szél ellen!

Trapéz

Ha a trapéz nadrágokról van szó, akkor kettő dolgot muszáj megemlítenünk. Egy: Spice Girls – igen, az ő idejükben ez szuper trendi volt, kettő: már akkor is nagyon keveseknek állt jól ez az érdekes fazon.

Az idei évben ráadásul – számunkra értelmezhetetlen módon – olyan darabok is megjelentek, amik nem földig érnek, hanem egy ilyen köztes, bokalengető hosszúságban vannak elvágva.

Egyszerűen nem hiszünk a szemünknek!

Harang ujjak

Ez a trend legalább a picit vicces, retro kategóriába tartozik, hiszen egy kicsit a hippi feelinget hozza vissza.

Ha nem túl hivalkodó és nem túlzó, akkor egy visszafogott ingben még el is tudjuk képzelni, de talán nem fordulnánk meg utána az utcán.

Tipp: Ha szereted, hogy a kabátod vagy az inged ujja egy kicsit lazább, akkor az alsód (nadrágod vagy szoknyád) mindenképp skinny fazon legyen, így elkerülheted a túl laza hatást!

Csillámló haj

Ez a trend egyszerűen csak vicces. Először nem is hittük el, hogy ez igazából megtörténik, de a rossz hír az, hogy mégis.

Talán ez is csak egy múló hype lesz, hiszen elég nehéz egy olyan szituációt elképzelni, amikor ilyen hajjal érdemes elindulni valahová.

Maximum a fesztiválszezonra jósolunk neki egy kis népszerűséget!

Túl laza

Ugyan az oversize divatot mi is kedveljük, de ez is olyan, mint szinte minden az életben: nem szabad túlzásba vinni.

Sajnos egyre többször találkozunk olyan outfitekkel, amiket otthon sem nagyon viselnénk szívünk szerint. Az még rendben van, hogy egy skinny farmerhez egy túlméretezett ing vagy pulcsi párosul, de amikor a szoknya vagy a nadrág is oversize, és a felső is legalább 2-3 mérettel nagyobb, akkor összhatásában már nem annyira előnyös a szett.

Tipp: Próbálj meg egyszerre csak egy oversize darabot viselni, amit testhezálló darabokkal párosítasz, így az alakodat is kiemelheted, de a kényelemből sem adtál le. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást