Ha imádod a lédús, nyári gyümölcsöket, ez a recept neked szól.
Hozzávalók 4 személyre:
1 db sárga és 1 db zöldhúsú dinnye 20 dkg vékony füstölt sonka 0,8 dl vodka fél csokor kapor őrölt bors
Elkészítése: 1. A két dinnyét vágd félbe és kapard ki a magos részeket. A megmaradt dinnyehúsból formázz kis gömböket karalábévájó segítségével.
2. A sonkát szeleteld ujjnyi széles csíkokra és keverd össze a dinnyegömbökkel, a vodkával és kaporral.
3. Szórj rá kevés borsot, majd töltsd bele az egészet a dinnyehéjakba. Díszítsd zöld kaporral vagy mentalevéllel.
4. Fogyasztás előtt tedd a hűtőszekrénybe. 15 perc alatt elkészíthető ez a nyári finomság.
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!