Cuki gyerekjelmezek fillérekből, amit te is könnyen elkészíthetsz

Cuki gyerekjelmezek fillérekből, amit te is könnyen elkészíthetsz

Címlap / Életmód / Család / Cuki gyerekjelmezek fillérekből, amit te is könnyen elkészíthetsz

Ha nem szeretnéd, hogy a te kisfiad legyen az ovis farsangon a tizenkettedik tűzoltó, vagy már meguntad, hogy a lányod minden évben hercegnő szeretne lenni, próbáld ki ezeket a jelmezeket. Garantáltan nem lesz hasonló maskarája egyik gyerkőcnek sem! Némi kézügyességre és egy kis energiára lesz szükséged csupán, de pár fillérből megúszhatod a farsangot és a lábadat sem kell rongyosra járkálnod jelmez után.

Lego-fiú

Ne ijedj meg, egyáltalán nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik.

Csak egy nagy kartondobozra, némi ragasztóra, festékre és pár egyszer használatos tányérra lesz szükséged.

Miután ráragasztottad a tányérokat a dobozra, nincs már dolgot csak a kívánt színre festeni és lyukat vágni a szájnak és a kezeknek.

Szőlő-lány

Édes látvány és nem is olyan nehéz elkészíteni. Fújj fel egyenlő méretűre lila lufikat, és varrd fel egy régi pólóra.

Már csak egy harisnya vagy cicanaci kell és egy hajpánt.

Erre könnyedén készíthetsz papírból szőlőlevelet is, hogy teljes legyen a szett.

Minden fiú álma

Minden fiú álma egy ilyen szuper rakéta jelmez! Fess le szürkére két műanyag palackot és ragassz rá papírból kivágott lángnyelveket.

Ha ez megvan, már csak egymáshoz kell ragasztani őket és két pánttal rögzíteni, hogy a háton lehessen viselni. Már kész is.

Ne csodálkozz, ha egy ilyen vagány játékot a farsang után sem akar egy percre se levenni a kisfiad!

Felhő

Ugye milyen édes látvány? Kislányoknak biztosan elnyeri a tetszését, de akár a kisfiúk is beöltözhetnek idén felhőnek. Csupán egy nagy adag vattára lesz szükségetek.

Akár egy rég megunt párnát is felhasználhattok erre a célra. Csak vágjátok szét és a benne lévő anyagot varrjátok a pólóra és a harisnyára.

Lányoknak még bájosabb halvány rózsaszín harisnyával, fiúknak természetesen kékkel. Ha még maradt egy kis anyag, ragasszatok pár pamacsot a hajráfra is.

Olaf

Egy igazi főnyeremény-jelmez anyukáknak és gyerekeknek egyaránt.

Nagyon egyszerű elkészíteni, így rengeteg időt megspórolhatsz magadnak és a kisfiad vagy kislányod sem szenved hiányt semmiben, hiszen Olafnak lenni jó mulatság.

Fehér nadrág, fehér póló, sapka, fekete és narancssárga filcanyag. Egy kis varrás kell még és kész is. Ugye milyen egyszerű?

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!