Párkapcsolat / Szerelem

4 csókfajta, amelytől a pasik mindig elvesztik az eszüket

4 csókfajta, amelytől a pasik mindig elvesztik az eszüket

A köszöntő csók

Azt senki sem gondolhatja, hogy a gyors „hello” puszi bármit is bekapcsol a férfi agyában, de létezik ennek a változatnak egy sokkal izgalmasabb, szexuálisabb fajtája is. Amikor először látod meg a párod, pár másodpercig ne szólj semmit, majd harapdáld játékosan a szád szélét.

Ha ez felkeltette érdeklődését, nyomj egy nagy csókot a szájára, amikor a legkevésbé számít rá. Tartson a csók legalább néhány másodpercig, legyen mély és „átható”. Legyen az üdvözlő csóknak az a mondanivalója, hogy „ez az, amire egész nap vágytam”. A csók után nézz mélyen a szemébe és köszöntsd!

A felfaló csók

Emlékszel azokra az időkre, amikor még csak jártatok és nem volt köztetek szexuális kapcsolat? Akkor szenzációs érzés volt csókolózni, hisz ez volt az egyetlen útja a szexuális kinyilatkozásnak. Ha már kezd unalmassá válni az „otthon falai közt” szindrómában szenvedő szex, ideje bevetni A csókot.

Kezdd egy csábító francia csókkal, de ne lépjetek tovább, csak jópár perc után, amikor nagy valószínűséggel meg vagytok bolondulva. A csókkal felpezsdül a vérkeringés, ez pedig teljesen lázba hozza a srácok „végtagjait”. Ha a kezek nem pihennek csók közben, az érzés akár tízszer erősebb is lehet!

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást