Hozzávalók:
2 nagy csirkemell, kockára vágva
4 portobello gomba, negyedelve
2 szár zeller, apróra vágva
1 doboz konzerv kínai vizigesztenye
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál szójaszósz
3 evőkanál teriyaki szósz
2 teáskanál pirított szezámolaj
Chow Mein tészta
7 ml szaké
Elkészítése
1. Egy nagy serpenyőbe vagy wokba tegyük bele a csirkét, fokhagymát, csorgassuk meg a szezámolajjal, hevítsük fel és 3-5 percig közepes-magas hőn pirítsuk.
2. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, majd időnként megkeverve közepes lángon 12-15 perc alatt süssük készre.
3. Közben forraljunk fel vizet a tésztának és a csomag utasításai szerint főzzük meg. Miután leszűrtük a Chow Mein tésztát, adjuk a húsos keverékhez, keverjük össze és azonnal tálaljuk!