Ez az öltözködési stílus illik a leginkább a csillagjegyedhez

Ez az öltözködési stílus illik a leginkább a csillagjegyedhez

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez az öltözködési stílus illik a leginkább a csillagjegyedhez

Kos

Világos, harsány színek és vibráló árnyalatok fejezik ki legjobban életteli, magabiztos személyiséged. Egy pillanat alatt képes vagy sportos viseletről esti eleganciába öltözni. A merész, feltűnő kiegészítőket neked találták ki, mert önbizalmadnak köszönhetően remekül viseled őket.

 

Bika

Nem félsz kitűnni a tömegből és feltűnő ruhadarabokat viselni. Remek ízlésed van, mindig elegáns, minőségi anyagú és szabású ruhát viselsz. A földszínek és a kék árnyalatai állnak a legjobban, illetve a semleges színek.

Olyan darabokhoz vonzódsz, amiken van valami finom kis részlet, amin megakad a szem.

 

Ikrek

A benned élő kettősségnek köszönhetően nincs igazán egyetlen olyan stílus, amit a magadénak érzel. Igazi kaméleon vagy, aki mindig a hangulatához öltözik, de társaságkedvelő, laza személyiségedet a vidám színek fejezik ki legjobban. Szeretsz különleges kiegészítőkkel feldobni egy semleges outfitet.

 

Rák

A klasszikus stílus az, ami igazán közel áll a szívedhez, ezen belül is azok a romantikus darabok, amelyek sosem mennek ki a divatból. Egy pöttyös maxi ruha, egy egyszerű selyemblúz vagy egy klasszikus ballonkabát magassarkúval: az örökzöld elegáns szettekben érzed jól magad.

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást