Életmód / Ezotéria

Csillagjegyek, akik többet csalódnak, mint mások – és azt is eláruljuk, miért

Rák

A rákok azért kerültek fel a listánkra, mert iszonyúan érzelmesek és mindenáron családra vágynak – ez együtt éppen elég ahhoz, hogy borítékoljanak maguknak jó néhány csalódást.

Rákként te is hajlamos lehetsz arra, hogy túl korán kiadd az érzelmeidet, és ha szerelembe estél, akkor egyszerűen képtelen vagy figyelembe venni a körülményeket.

Téged nem érdekel, ha a kiszemelted a világ másik felén lakik, vagy éppen több tíz év különbség van köztetek, foggal-körömmel ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Még akkor is, ha azok nem többek puszta vágyálomnál…

Persze, mivel ennyire kitartó vagy érzelmileg, a legtöbbször el is éred a céljaidat, ám mivel egyúttal el is vakítanak az emócióid, sokszor csak évek után jössz rá, hogy mégsem olyan idilli minden, mint ahogyan anno gondoltad.

Vízöntő

Vízöntőként gyakorlatilag minden listán szerepelned kell, ha a párkapcsolati problémákat rangsoroljuk. Ennek az az oka, hogy egyszerre vágysz egy tökéletes, harmonikus kapcsolatra, és a gondtalan szingli életre.

Valahogy megpróbálod összeboronálni a két végletet, aminek hogy, hogy nem, a legtöbbször csalódás a vége.

Olvastad már?  Te hol hordod a gyűrűt? Ezt árulja el rólad, melyik ujjadat díszíted

Talán nincs senki más, aki ennyire nehezen köteleződne el, mint te, ami persze állandóan mozgásban tartja a szerelmi életedet, de szinte sosem tudsz hátradőlni biztosan, nyugalomban.

Ha véletlenül találsz valakit, akivel úgy érzed, komolyabbra fordulhatnának a dolgok, akkor biztosan közbeszól egy nem várt körülmény, mintha szó szerint bevonzanád a szerencsétlen eseteket.

Persze, nem teljesen reménytelen a helyzet, de az biztos, hogy a legtöbbet csalódó csillagjegyek között ott a helyed.

Ikrek

Az ikrek, akárcsak a vízöntő, levegő jegyű, ezért neki sem éppen könnyű a szerelmi élete. Ők hasonlóképpen nehezen tudnak elköteleződni, ugyanis könnyedek, szertelenek és mindenre kíváncsiak –nem csak úgy általában az életben, hanem a párkapcsolatukban sem cövekelnek le túl könnyedén.

Esetükben azonban még az is bonyolítja a helyzetet, hogy nagyon könnyen belezúgnak másokba, függetlenül attól, hogy párkapcsolatban élnek, vagy éppen egyedülállóak.

Sokszor bőven elég néhány kedves szó, vagy valaki, akivel egy húron pendülnek, és az ikrek máris úgy érzi, rábukkant a nagy Ő-re.

Persze, ez a fellángolás nem tart túl sokáig, és legalább jó hír, hogy általában hamar megvigasztalódnak. Ha mégis komoly csalódás éri őket, akkor viszont nagyon bele tudnak süppedni az érzelmeikbe, és sok idő kell nekik, amíg kilábalnak a mélypontról.

Olvastad már?  Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb apák

Halak

A halak is nagyon érzelmes lények, így, ha neked is ez a horoszkópod, egész biztos, hogy fontos szerepet játszik életedben a szerelem. Kicsit olyan, mintha megnyugvásra lelnél a párkapcsolatokban, de egyúttal felér egy királyi drámával a viszonyaid többsége.

Nagyon mélyen tudsz kötődni az emberekhez, és sokszor olyan gyorsan ragaszkodni kezdesz hozzájuk, hogy azt mások aligha tudják lekövetni. Ebből adódik a legtöbb problémád, ugyanis túl könnyen szerelembe esel, de sokszor elriasztod a partneredet azzal, hogy te ennyire komolyan gondolkodsz, és azonnal egy életre tervezel.

Előfordulhat, hogy azt érezteted, a másiknak most már egy szabad perce sem lesz, örökké magadhoz fogod láncolni.

Persze mindezt színtiszta szerelemmel és érzelmekkel teszed, ezért is csalódsz akkorát, ha a kedvesednek nem csak a tempó túl gyors, hanem az egész párkapcsolat is elfogadhatatlan.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK