Életmód / Ezotéria

Csillagjegyek, akik nagyon nehezen találják meg az igazit

Csillagjegyek, akik nagyon nehezen találják meg az igazit

Vízöntő

A vízöntő az egyik legszabadabb, legfüggetlenebb jegy. Általában olyan emberek kerülnek ki a soraikból, akik egészen idős korukban is őrzik még gyermeteg énjük egy részét.

Ezzel alapvetően semmi gond nincs, de azt mutatja, hogy egy vízöntőnek borzasztóan sok időre van szüksége ahhoz, hogy valóban képes legyen az elköteleződésre.

Nagyon nehezen tűri a szabályokat, kötöttségeket, a fix kereteket, márpedig egy felnőtt kapcsolatban általában alapvetőek ezek a fogalmak – család esetén főleg.

Emiatt vízöntőként hajlamos lehetsz a bizalmatlankodásra, félhetsz attól, hogy mások megbántanak, vagy megpróbálnak megváltoztatni, ezért gyakran inkább nem is próbálkozol a komoly kapcsolatokkal.

Ha csak nem csöppen derült égből villámcsapásként az életedbe az igazi – aki ráadásul végtelenül könnyen alkalmazkodik speciális elvárásaidhoz –, akkor sok idő telhet el, míg tényleg lecövekelsz valaki mellett.

Ikrek

Az ikrek – a vízöntőhöz hasonlóan – nagy szabadságvággyal és önállósággal rendelkezik.

Vagy kiválóan irányít maga körül mindent, vagy úgy intézi, hogy teljesen egyedül dönthessen (ez utóbbit jobban is kedveli). Nem kifejezetten kompromisszum kész személyiség, de nagyon független és önellátó.

Ez bizonyos életkorokban, helyzetekben kifejezetten előnyös, ám egy tartalmas kapcsolat, házasság könnyen összeroppanhat e tulajdonságok hatására.

Ha ikrek horoszkóppal rendelkezel, a szabadság számodra alapvető, akárcsak a nyitott gondolkodás.

Emiatt nem szívesen alkalmazkodsz, makacsul ragaszkodsz a saját nézőpontodhoz, holott ezek elengedése szüksége lenne ahhoz, hogy jól működtethess egy kapcsolatot.

Természetesen nem kizárt esetedben sem, hogy időben megleled a nagy Őt, de minden körülménynek tökéletesen stimmelnie kell – ez a valóságban tényleg csak ritkán fordul elő.

Bika

Nem mondhatnánk, hogy kifejezetten nehezedre esik párkapcsolatban élni, de a nagy Ő nálad egészen más kérdés. Valószínűleg több komoly kapcsolatod is volt már életedben, de egyik sem tekinthető kifejezetten felhőtlennek.

Ez – többek között – annak köszönhető, hogy nem igazán van nálad konokabb és kitartóbb ember. Mindig eléred, hogy neked legyen igazad, és a kompromisszumok a te javadra forduljanak.

Vannak, akik ezt jól tűrik, könnyen beadják a derekukat, de mindenkinél eljön az a pont, amikor már egyszerűen nem bír el a makacsságoddal. Ilyenkor fordulhat elő, hogy a párod szembefordul veled, amit viszont te nem viselsz el.

Ám az sem jó, ha túl könnyen legyint mindenre, mert akkor nem tudsz igazi férfiként tekinteni rá, és ezzel szintén problémád van.

Egyetlen egy dolog terelget tényleg az igazi felé: kissé konzervatív a felfogásod. Ez arra sarkall, hogy ne csapongj a kapcsolatok között, hanem a tökéletes férj-jelöltet keresd.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást