Életmód / Ezotéria

Ennyire vagy jó lakberendező csillagjegyed alapján – sorrendben a legjobbtól a legrosszabbig

Ennyire vagy jó lakberendező csillagjegyed alapján – sorrendben a legjobbtól a legrosszabbig

Mérleg

A Mérleg arra törekszik, hogy életében minden kiegyensúlyozott és harmonikus legyen: a szerelmi élete, a rokoni és baráti kapcsolatai és természetesen a környezete is. Ösztönös érzékkel választja ki a legszebb és összeillő bútordarabokat, otthona mindig stílusos és hívogató.

Bika

A Bika igazi otthonülő típus aki szeret bekuckózni, ezért nem mindegy, milyen környezetben tölti az idejét. Tudja, hogy érdemes pénzt fektetni abba, ahogy az otthona kinéz, lakása mindig hűen tükrözi nyugodt, kiegyensúlyozott természetét. Nem fél drágább darabokba invesztálni, de a kényelem ugyanolyan fontos neki, mint a dizájn.

Ikrek

Az Ikrek szeret társaságban lenni, ezért bátran tárja ki otthonát ismerősei előtt. Tisztában van a legújabb lakberendezési trendekkel, nem fél gyakran változtatni a falszínt, a kiegészítőket. Stílusa erőlködés nélkül friss és modern, rugalmasan áll az aktuális irányzatokhoz.

Oroszlán

Az Oroszlán meggyőződése, hogy egy otthonnak maximálisan tükröznie kell tulajdonosa személyiségét és ő aztán nem fogja vissza magát ebben a tekintetben. Egészséges önbizalmának köszönhetően nem riad vissza a merész ötletektől, de sosem esik túlzásba, így lakása stílusos marad.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást