Életmód / Ezotéria

5+1 csillagjegy, aki nagyon nehezen lép ki egy boldogtalan kapcsolatból

Halak

Hatalmas szíved van, ebből kifolyólag pedig hajlamos vagy idealizálni a párodat. Mindig csak a jó tulajdonságait veszed észre, és csak a jóra tudsz visszaemlékezni: a hibákra, piros jelzésekre már annál ritkábban figyelsz. Noha jó dolog, hogy elkötelezett vagy a kapcsolatod iránt, és szeretnéd inkább megoldani a problémákat, mintsem új szerelem után nézni, de van egy pont, amikor már nem érdemes erre pazarolnod az energiádat.

Ha a férfi, akivel együtt vagy, sokszor megbánt téged, nem foglalkozik az érzéseiddel, és sosem alkalmazkodik hozzád, nem szabad megvédened mások előtt!  Bármennyire is nehéz, egy ilyen helyzetben nem a szívedre, hanem az eszedre kell hallgatnod. Ez az, ami neked nem az erősséged.

Rák

Amikor szerelmes vagy, teljes szívedből, őszintén szereted a másikat, a rózsaszín köddel és a pillangókkal együtt. Egy kapcsolat kezdetén tele vagy nagy reményekkel, és hiszed, hogy a párod lesz a Nagy Ő, ezért már a közös jövőről, gyerekekről álmodozol alig néhány hét után. Ez az oka annak, hogy érzelmileg már nagyon hamar invesztálsz a kapcsolatba, és elhiszed, hogy a másik egyszerűen tökéletes hozzád – még akkor is, ha mindenki látja, hogy nem az.

Nehezen ismered be, hogy a párod nem passzol hozzád, és nem elég jó neked, mert imádsz szerelmesnek lenni, és az egyedüllétet nehezen viseled. Sokszor csak azután lépsz ki egy rossz kapcsolatból, hogy megismersz valakit, aki végre érezteti veled, mit jelent valóban értékelve lenni.

Szűz

Alapjáraton elég magas elvárásaid vannak egy párkapcsolatban, és rengeteg fallal veszed körbe a szíved, így nem könnyű áttörni rajtuk. Épp ezért, amikor találkozol valakivel, aki mégis felkelti az érdeklődésedet, hamar szerelmes leszel. Mivel igazán intelligens ember vagy, rögtön látod a hibákat, és azokat a vitaforrásokat, amelyek a későbbiekben még gondot fognak okozni, de nem akarsz kilépni a kapcsolatból, hiszen olyan ritkán érzed ezt a csodálatos érzést!

Ezért te minden erőddel azon vagy, hogy a problémákat megoldd, a legutolsó szálig. A gond az, hogy emiatt túl sokáig maradsz egy rossz kapcsolatban, mert állandóan abban bízol, ha elegendő időt kaptok, képesek lesztek minden akadályt leküzdeni. Ez viszont lelkileg és érzelmileg borzasztóan megterhelő feladattá válik számodra, mert mindig te vállalod magadra a felelősséget!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW