Életmód / Ezotéria

Ez az 5 csillagjegy igazi katasztrófának éli meg, ha nem él párkapcsolatban

Ez az 5 csillagjegy igazi katasztrófának éli meg, ha nem él párkapcsolatban

Rák

A sort nem is kezdhetnénk másokkal, mint a rákokkal. Ők azok, akik annyira családcentrikusak és párkapcsolat függők, hogy egyszerűen képtelenek egyedül igazán boldogan élni.

Utálják, ha nincs senkijük, ezért hajlamosak akár a végletekig húzni, halasztani a szakítást, és inkább az első lehetőségnél beleugranak egy új kapcsolatba. A rákokra jellemző lehet, hogy szinte egész életükben nem élnek egyedül: vagy azért, mert annyira hamar megtalálják az igazit, vagy azért, mert tényleg egyik kapcsolatból a másikba lépnek.

Rákként te is kisgyermekkorod óta tudod, hogy szeretnél majd családot, gyerekeket, boldog házasságot, neked az egyik legnagyobb életcélod a magánéleted kiteljesítése, ezért az átlagosnál sokkal nehezebben viseled, ha egyedül kell lenned.

Bika

A bikák sem arról híresek, hogy olyan őrült boldogak lennének egyedül, bár ők egy fokkal jobban viselik a szingliséget, mint a rákok.

A bikáknak egy jó kapcsolat maga a nagybetűs szerelem: maximális őszinteséggel, hűséggel és azonos hullámhosszal. Azért is olyan nehéz, ha időnként egyedül maradnak, mert egész életükben a tökéletes partnert keresik, és szingliként a magány mellett állandóan azzal szembesülnek, hogy a tökéletes szerelem nem is létezik – ettől nagyon el tudnak keseredni.

A stabilitást, a biztonságot szeretik, és nem jellemző rájuk, hogy iszonyú gyorsan lépdelnének előre az életükben, a sürgetést pedig ki nem állhatják, ezért amikor jelezni kezd a biológiai óra, és éppen nincs senkijük, hajlamosak nagyon bepánikolni.

Mérleg

A mérlegek végtelenül romantikusak, odaadóak, imádják a szerelmet úgy, ahogy van. Nagyra becsülik a kedvességet, a törődést, az udvarlást, egyszóval rajonganak a párkapcsolatért.

Innen nézve a dolgokat, már egyáltalán nem meglepő, hogy nem igazán szeretnek egyedül lenni, úgy érzik, hogy megbomlik az életük egyensúlya, összhangja akkor, ha a szinglik táborát erősítik. Ez hatalmas tragédia az állandó stabilitásra és balanszra törekvő mérlegek számára.

Hasonlóan a bikákhoz, ők is a fokozatosság hívei, ezért éppúgy eléri őket a pánik felnőttkoruk derekán, és attól tartanak, hogy örökre egyedül maradnak. Ennek azért kicsi az esélye, általában a mérlegek természete és külseje is vonzó, de az biztos, hogy ők sem tudják igazán boldognak érezni magukat akkor, ha egyedül kell lenniük.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást