Combcsizmás 90 éves? 5 nagyon bizarr Instagram fiók, amit tömegek követnek

Combcsizmás 90 éves? 5 nagyon bizarr Instagram fiók, amit tömegek követnek

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Combcsizmás 90 éves? 5 nagyon bizarr Instagram fiók, amit tömegek követnek

A közösségi média mindenkinek teret enged, hogy megvalósítsa a maga művészetét. Ki szelfikkel, ki ételfotókkal, ki lefejezett Barbie-kkal posztolja tele az Instagram fiókját, mindenkinek lelke rajta. Ezek a felhasználók tényleg azt bizonyítják, hogy az interneten a legőrültebb ötletek is követőkre találnak.

Shavaunna

Egy eltávolított Barbie fej, aminek a nyaka helyén két kis kéz van.

Ha ez nem lenne önmagában is elég bizarr, Shavaunna, a lefejezett Barbie a legváratlanabb helyeken tűnik fel a képeken – néhol egy cserepes virágban, máskor egy popcornos zacskó alján heverészik, esetleg egy hüllő terráriumában bámul bele a nagy világba.

A legbizarrabb az egészben talán az, ahogy a babafej – ahogy az már egy Barbie-tól elvárható – mindig, minden körülmények között hibátlan mosollyal néz a kamerába.

Nyilván ez egyfajta művészet, még akkor is, ha mi nem feltétlenül értjük, de a több mint 15 ezer követő arról tanúskodik, hogy vannak, akik szerint Shavuanna értékes tartalmat közvetít.

Itt találod az instáját!

Baddie

Lássuk be, már attól is sokaknak leesne az álla, ha kiderülne, hogy valakinek a nagymamája Instázik.

Az 1928-ban született Baddie Winkle azonban nem csak jelen van a közösségi médiában, hanem olyan posztokat tol, amikről én csak álmodni merek – ja, és nem mellesleg a marihuána legalizálása mellett kampányol, szóval tényleg nem az az átlagos nagymami.

A nagyon színes, nagyon harsány és nagyon provokatív fotók néha tényleg bizarrnak tűnhetnek, ha az ember nincs hozzászokva ahhoz, hogy egy 80+-os néni miniszoknyában és combcsizmában pózol egy szivárványos takarón, de legyünk őszinték: mindannyian szeretnénk egy kicsit Baddie Winkle-lé válni.

Ha ez keveseknek sikerül is, a 3,5 milliókövetőhöz csatlakozhatunk, de aztán csak óvatosan, elvégre Baddie már rögtön a profilján figyelmeztet: „Stealing your man since 1928”. (Kb.: Lenyúlja a pasidat, 1928 óta.)

Itt találod az instáját!

Craptaxidermy

A taxidermia, vagyis az elhullott állatok kitömése is azért egy minimum fura hobbi, de hogy ennek van Instagram fiókja, az meg sem lep minket.

A Craptaxidermy, ami a műfaj nagyon elszúrt példányait mutatja be, azonban tényleg túl megy azon a határon, amit egy vállrándítással el tudunk intézni.

A fura fejű, keresztbe álló szemű, hülye pózokba állított állatok képeiről éppen úgy nem tudtuk levenni a szemünket, mint egy autóbalesetről, és bár köszönjük, nekünk rémálmainkban se jöjjenek többet elő ezek a szörnyszülöttek, a csaknem 72 ezer feliratkozó arról tanúskodik, hogy van, aki érti a viccet.

Már ha lehet az ilyesmit viccnek tekinteni.

Itt találod az instáját!

Mothmeister

Felszaladt a szemöldököd a craptaxidermy láttán? Akkor várj, amíg megnézed a Mothmeister képeit! A kitömött állatokkal itt olyan emberek pózolnak, akik a szerelésüknek köszönhetően semmivel kevésbé sem lesznek zavarba ejtőek.

A 147 ezer követővel együtt mi is úgy gondoljuk, hogy azért ezeknek a képeknek van művészi értéke, biztos, hogy nagyon ki vannak találva és rengeteg munka van bennük, ráadásul minden egyes apró részletig ki vannak dolgozva, semmit nem bíznak a véletlenre – de ugyanakkor minden egyes poszt olyan, mintha az American Horror Story plakátja lenne, és mi általában már azoktól is hideglelést kapunk.

Itt találod az instáját!

Bread Face Blog

Van az a mondás, hogy bármi is legyen a perverziód, az interneten találsz hozzá társakat.

Ha valaki mindig is arról álmodott, hogy lányokat nézzen, amint az arcukat egy vekni kenyérbe nyomják, akkor végre fellélegezhet: ez az Instagram fiók valóra váltja az álmait.

A monoton kenyérpasszírozást alkalmanként egy-egy kroaszonnal, muffinnal vagy fánkkal teszik izgalmasabbá, a 176 ezer követő legnagyobb megelégedésére.

Hogy ők mit csinálnak itt ennyien, azt nem tudjuk, mert mi inkább úgy képzeljök, hogy Bread Face Blog egy olyan Insta fiók, amire késő éjszaka, random kattintgatás után bukkan az ember, majd gyorsan el is dönti, hogy akkor becsukja az internetet a nap hátralévő részére.

Itt találod az instáját!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást