Hozzávalók:
25 dkg babapiskóta,
450 gramm tejföl,
fél liter tejszín,
egy citrom reszelt héja és kifacsart leve,
5-6 mentalevél
12 evőkanál porcukor,
egy csomag vaníliás cukor,
egy csomag zselatin,
1 citrom a díszítéshez.
Elkészítés:
A tejfölt keverd habosra a cukorral és a vaníliás cukorral, majd add hozzá a citromhéjat, az apróra vágott mentaleveleket és a citromlevet is, végül forgasd bele a zselatin felét is. A tejszínből verj habot és add hozzá a zselatin másik felét, végül a kettőt óvatosan dolgozd össze. Egy tál alját és szélét rakd ki babapiskótával, erre tegyél egy réteg krémet, majd újból babapiskótát, végül ismét krémet. A sütemény tetejét is díszítsd például citromkarikákkal vagy mentalevelekkel, és egy éjszakára tedd hűtőbe.