Cipők, csizmák és kiegészítők, amik hódítani fognak idén télen

Cipők, csizmák és kiegészítők, amik hódítani fognak idén télen

Címlap / Stílus / Divat / Cipők, csizmák és kiegészítők, amik hódítani fognak idén télen

Vannak jól bevált darabjaink, amik minden ősszel és télen előkerülnek a szekrényből és előszeretettel hordjuk őket éveken át, de mikor itt az új évszak és hirtelen elkezd bennünk éledezni a vágy, hogy felfrissítsük a gardróbunkat, akkor érdemes körülnézni, hogy mégis milyen cipők, csizmák és kiegészítők uralják majd idén télen az üzletek polcait?

A sneakers örök

A kevésbé hűvös téli napokon, amikor nem havat taposunk, egyszerűen csak kellemes téli idő van, nyugodtan előkaphatjuk még kedvenc sneakerseinket, hiszen a mostani divat szerencsére nem a szupervékony talp, így biztosan nem fogunk megfázni bennük.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Amiatt sem kell aggódnunk, hogy pikk-pakk kimennek a divatból, ezek a sportos és kényelmes cipők néhány éve már hódítanak, és úgy látszik, hogy nem is akarnak kimenni a divatból. Bátran viseljünk egyszerű ruhához feltűnő darabokat és ne ijedjünk meg a vastag talpú változatoktól sem – úgy tűnik idén télen minden téren a platformos lesz a menő.

Irány a vadnyugat!

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Már tavaly elkezdtek visszakúszni a polcokra a western csizmák, de idén sem fogsz tévedni, ha erre esik a választásod. Rengeteg izgalmas szín és minta közül válogathatunk, ráadásul szoknyával és nadrággal is remekül mutatnak, öltöztetnek ezek a darabok. Csalogassuk elő a bennünk élő cowgirlt!

Alacsony sarok, hegyes orr

A kitten heels, más néven stiletto vagy törpesarkú cipő biztosan hódit majd idén, ráadásul csizmáknál mindez hegyes orral mutat igazán.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Igazán örülhetünk ennek a trendnek: amellett, hogy az alacsonyabb sarok kényelmesebb, mégis rendkívül nőies az összhatás. A magas lányoknak örök probléma, hogy magassarkúban már túl magasaknak érzik magukat, így ez a trend nekik is kedvez, hiszen bátran felvehetik, nem biztos, hogy mindenkinél magasabbak lesznek benne.

Meleg, kényelmes bakancsok

Színekben idén télen a világos lesz a domináns, így ne lepődj meg, ha egészen izgalmas hófehér vagy éppen bézsszínű western csizmákra bukkansz az üzletekben.  Kicsit retró, kicsit futurisztikus és mégis nagyon mai az összhatás, amelyet bátran kombinálhatsz az évszak trendi színeivel, például a sárgásbarnával, a zölddel vagy a halványlilával. Tovább hódít az állatminta is – ami nem egyenlő az állatbőrrel és szőrmével, csupán a mintával –, így bokacsizmákban, törpesarkú csizmákban is lesz belőlük kínálat bőven.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Azoknak sem kell aggódniuk, akik sem a sneakersekben, sem az elegáns magas sarkú boka- és térdcsizmákban nem igazán érzik jól magukat, hiszen a bélelt, puha és meleg kényelmes bakancsok és a jó öreg Martensek is terítéken lesznek, ahogy az elmúlt években is. A különbség csupán annyi, hogy ezúttal itt is inkább a világos, bézs színek dominálnak majd, sőt, akár az olyan extrém darabok is, amik teljesen fehérek.

Táskából kicsi és mutatós

Táskafronton a kis méretek, a különleges formák és anyagok, a rövid fülek hódítanak, így ha te mindig nagyon sok holmit cipelsz magaddal, akkor nem lesz szerencséd.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Jó hír viszont, hogy ha mégis találsz egyet, amiben elférsz, akkor egészen biztosan feldobja bármelyik szettedet, hiszen a színek száma szinte végtelen a kínálatban. Azért a hátizsákpártiaknak sem kell csüggedniük, egyre több divatos és nőies fazon kapható, amelyek remekül passzolnak egy-egy elegáns outfithez is és több fér el bennük, mint egy telefon és egy rúzs.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást