5 cipőfazon, ami uralni fogja a tavaszi hónapokat – lelőhelyekkel

5 cipőfazon, ami uralni fogja a tavaszi hónapokat – lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Divat / 5 cipőfazon, ami uralni fogja a tavaszi hónapokat – lelőhelyekkel

Bár az idő még gyakran borongós, most már bízhatunk benne, hogy beköszönt a valódi tavasz, és végre kicsit vidámabban, lazábban öltözködhetünk. Még nem tudod, idén milyen cipőket érdemes beszerezned? Szerencsére a szezonban iszonyúan változatos és izgalmas a kínálat, úgyhogy akkor is találsz magadnak való fazonokat, ha az utóbbi időben nem volt túl nagy szerencséd a vásárlókörutak során.

Marad a balerina

5 cipőfazon, ami uralni fogja a tavaszi hónapokat – lelőhelyekkel

Képek forrása: ecipo.hu / deichmann.com / tamaris.com

Tavaly kicsit úgy tűnt, már nem lesz olyan hatalmas sláger a balerina cipő, de még mindig nem tudjuk azt mondani, hogy idén inkább ne vedd fel. Újabb és újabb darabok kerülnek a boltokba, a legváltozatosabb színekben, anyagokban és formákban, a cél tehát egyértelműen az, hogy a balerina továbbra is népszerű és keresett legyen.

Mi ennek csak örülni tudunk, hiszen rendkívül könnyű, csajos és mindenekelőtt kényelmes cipőről beszélünk, ami tökéletes választás a rohanós hétköznapokra, vagy éppen egy csajos találkozóra. Jó hír, hogy a balerinákat sportosabb öltözékhez is bátran felveheted, akárcsak a soron következő fazont.

Sportosabb félcipők, mokaszinok

5 cipőfazon, ami uralni fogja a tavaszi hónapokat – lelőhelyekkel

Képek forrása: ecipo.hu / deichmann.com / hm.com

Bár a balerinák sokkal inkább a nőies, csinos vonalat képviselik, egyértelműen van az idei tavasznak egy sportosabb irányzata is. Ennek ellenére nehéz különválasztani a balerinákat a félcipőktől, ugyanis egyre több tervező készített olyan darabokat, amik mindkét fazon jegyeit magukon hordozzák.

Ami biztos, hogy akár egy sportosabb, akár egy nőiesebb félcipőt választasz, tavasszal nem tudsz melléfogni vele! Ha követed a divatot, akkor idén érdemes olyan nadrágokkal párosítanod ezeket a darabokat, amik háromnegyedesek, hiszen így egyértelműen az új cipőidre terelődik a figyelem.

Sneaker

5 cipőfazon, ami uralni fogja a tavaszi hónapokat – lelőhelyekkel

Képek forrása: deichmann.com / hm.com / tamaris.com

A sneaker csak néhány éve lett igazán divatos, de egyértelműen megmaradt a népszerűsége sőt, még tovább nőtt. Ezt minden bizonnyal sokoldalúságának köszönheti, hiszen akár az előbb említett fazonok, úgy a sneaker is viselhető sportos, illetve nőies összeállításban.

A legkülönfélébb mintákkal és díszítésekkel szerezheted be idén, és akár platformos változatban is megveheted, így nem csak látványos külsőre tehetsz szert, hanem a magasabbnak is tűnhetsz – méghozzá a lehető legkényelmesebb változatban! Némileg újdonságnak számítanak a bebújós sneakerek, amik egy érdekes és különleges átmentet képeznek a sportcipők és a bokacsizmák között.

Bokacsizmák

5 cipőfazon, ami uralni fogja a tavaszi hónapokat – lelőhelyekkel

Képek forrása: tally-weijl.com / tamaris.comecipo.hu

Természetesen a tavaszi időszakban még központi szerep jut a bélés nélküli bokacsizmáknak is, amik tökéletes választásnak bizonyulnak a hűvösebb napokra. A kínálat ugyancsak nagyon sokoldalú: vehetsz tűsarkút, éktalpút, vagy éppen laposat – úgy kombinálod őket, ahogyan csak szeretnéd. Idén már népszerűek a bakancsra hajazó fazonok is, illetve maguk a bakancsok is, amikkel szintén nem foghatsz mellé a borongósabb napokon.

Már csak azért sem, mert nagyon feltűnő, üde darabokat vehetsz, ha pedig vagányabbra vennéd a figurát, jöhetnek a szegecses, fekete bakancsok!

Körömcipők

5 cipőfazon, ami uralni fogja a tavaszi hónapokat – lelőhelyekkel

Képek forrása: tally-weijl.com / deichmann.com / hm.com

Végül, de nem utolsó sorban, ha szép lassan tényleg beköszönt a nagybetűs jó idő, te is körülnézhetsz a körömcipők tájékán. Nos, itt már kellően megosztó a kínálat, ugyanis vagy imádni fogod a választékot, vagy el sem tudod képzelni, hogy valaha felvedd ezeket a darabokat. Ami egyértelmű, idén a körömcipő minimum tíz centis, tűhegyes saroknál kezdődik.

Azért van egy jó hír a kényelem híveinek: találni a polcokon jóval kényelmesebb, teli- és éktalpú félcipőket, szandálokat is. Más kérdés, hogy ezek sajnos gyakran inkább kicsit ódivatúbb hatást keltenek, illetve könnyű velük öreges megjelenésre szert tenni… Ennek ellenére, ha keresel, akkor garantáltan találsz olyan darabokat, amik teljesen szembemennek ezzel az állítással.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást