Ezt a titkos erőt rejti a savanyúság leve
A savanyúság készítése egy nagyszerű módja annak, hogy tartósítsunk különféle zöldségeket és változatosabbá varázsoljuk az egyes étkezéseinket. Bár…
2024.04.14.A savanyúság készítése egy nagyszerű módja annak, hogy tartósítsunk különféle zöldségeket és változatosabbá varázsoljuk az egyes étkezéseinket. Bár…
Őseink ilyenkor, ősszel, készítették fel a kamrájukat a télre. A különböző terméseket tartósították, hogy a téli hónapokban is…
A fermentálás kiváló egészségmegőrző, ráadásul a bélflóránk állapota még az agyunk működésére is hatást gyakorol.
A zöld dióról elterjedt, hogy mérgező, illetve, hogy allergizál, ezért sokan teljesen figyelmen kívül hagyják ezt a kivételes…
Ha fel akarod turbózni a C-vitamin raktáradat a téli időszakban, jobban jársz, ha a sokszor kétes származású déligyümölcsök helyett…
A nyári szezon egyik legizgalmasabb és legközkedveltebb zöldsége az uborka – minden formában és ízben. Nem csupán a…
A köretek alapvetően meghatározzák a főétkezéseket, márpedig ha lassan unod a diétás csirkemellet és a halat, ideje a…
Azoknak sem kell lemondaniuk a nassolásról, akik diétáznak, vagy éppen az életmódváltás közepén tartanak. Számukra is akadnak olyan…
Egyre ritkábban fogyasztunk savanyúságokat, a modern reform konyha ételei között sajnos kevés hely jut neki. Pedig nem árt,…