Cikinek vélt szépséghibák, amiket imádnak a pasik

Cikinek vélt szépséghibák, amiket imádnak a pasik

Címlap / Stílus / Test / Cikinek vélt szépséghibák, amiket imádnak a pasik

Talán nincs olyan nő a világon, aki mindenével tökéletesen elégedett lenne. Akadnak, akik kiemelten jól érzik magukat a bőrükben, de néhány dolgon azért szívesen változtatnának, míg mások egyenesen utálják bizonyos tulajdonságaikat. De vajon a pasik is így vannak ezzel?

Göndör tincsek

Minden nap órákat szánsz arra, hogy kivasald a hajadat, vagy, hogy rakoncátlan tincseidet megzabolázd? Ezzel nem csak tönkrevágod a frizurád, hanem éppenséggel egy igencsak szexi tulajdonságtól szabadítod meg magadat.
A pasik kimondottan imádják a göndör fürtöket, hiszen vidám és kedves megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Úgyhogy félre a hajvasalóval és inkább tanuld meg kezelni a frizurádat!

Kócos haj

A mostani trend is rámutatott arra, hogy a természetesség milyen szép, s ez is jól mutatja, hogy a pasik imádják, ha nincs minden hajszálad szigorúan a helyére igazítva. Sokkal fontosabb, hogy a fazon passzoljon az arcformádhoz, illetve, hogy ne legyen ápolatlan a frizurád, de egyáltalán nem baj, ha kócos vagy, sőt…
És, hogy mi erre a magyarázat? Hát elevenítsd csak fel, hogyan mutatsz egy valódi lepedő-összegyűrő menet után!

Anyajegyek

Egyesek annyira utálják az anyajegyeiket, hogy képesek mindet leszedetni, pláne azokat, amik az arcukon díszelegnek.
Való igaz, hogy a bibircsóknak minősülő anyajegyektől jobb megszabadulni, de a többi pötty sokkal inkább szexepil lehet, mint eltakarandó dolog. (Gondolj Eva Mendes-re, vagy akár Marilyn Monroe-ra!)

Szeplők

Az anyajegyek mellett a nők másik rémálma a szeplő. Ebből azonban legtöbbször csak mi csinálunk problémát, a pasik ezeket a pöttyöket egyáltalán nem szépséghibaként fogják fel. 
Sokkal inkább úgy állnak hozzá, mint a göndör frizurához: bájos, vidám és kedves hölgyre asszociálnak. 

Nagy fenék

Hajlamosan vagyunk pluszórákat beiktatni az edzésünkbe, csak hogy még kisebb legyen a hátsónk. Pedig – ha ismét csak a hírességekkel példálózunk – nem egy tehetséges színész- vagy énekesnő büszkélkedhet terebélyes hátsóval. És szó szerint büszkélkednek, a pasik pedig odavannak értük!
 
Sokkal jobban számít a forma és a feszesség, mint az, hogy hányas gatyába férsz bele.

Pici cici

A szilikonok világában nem csoda, hogy rosszul érzik magukat azok a nők, akiket pici cicivel áldott meg a sors. Tény és való, hogy sok pasi imád elveszni a nagy keblek között, éppúgy, ahogy megteszik azt a terebélyes hátsófertály esetében. 
 
Azonban nem egy olyan pasi van, aki imádja a pontosan tenyérbeillő melleket, mondván, hogy ezek legalább később ereszkednek meg, és többnyire sokkal kerekebbek, mint nagyobb társaik. 

Rövid köröm

Arról már olvashattál, hogy a pasik nem szeretik a hatalmas, hegyes, agyondíszített körmöket. Bár a nők nyilvánvalóan a férfiaknak akarnak imponálni ezekkel a darabokkal, a már-már karomnak is beillő műkörmök lényegében egyáltalán nem tetszenek a pasiknak. 
 
Sokkal jobban imádják a szexi, természetes, francia körmöket, mi több, ha választaniuk kell, biztos lehetsz benne, hogy a rövidebb fazonok mellett teszik le a voksukat.  

Kezeld szexepilként!

Meglátod, ha a hibának vélt tulajdonságodat nem elrejteni próbálod, hanem alkalmazkodsz hozzá, mi több, büszke vagy rá, az sokkal inkább az előnyödre válik majd, mintha állandóan csak takargatnád, vagy zavarban lennél miatta. 
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást