Cikinek vélt szépséghibák, amiket imádnak a pasik

Cikinek vélt szépséghibák, amiket imádnak a pasik

Címlap / Stílus / Test / Cikinek vélt szépséghibák, amiket imádnak a pasik

Talán nincs olyan nő a világon, aki mindenével tökéletesen elégedett lenne. Akadnak, akik kiemelten jól érzik magukat a bőrükben, de néhány dolgon azért szívesen változtatnának, míg mások egyenesen utálják bizonyos tulajdonságaikat. De vajon a pasik is így vannak ezzel?

Göndör tincsek

Minden nap órákat szánsz arra, hogy kivasald a hajadat, vagy, hogy rakoncátlan tincseidet megzabolázd? Ezzel nem csak tönkrevágod a frizurád, hanem éppenséggel egy igencsak szexi tulajdonságtól szabadítod meg magadat.
A pasik kimondottan imádják a göndör fürtöket, hiszen vidám és kedves megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Úgyhogy félre a hajvasalóval és inkább tanuld meg kezelni a frizurádat!

Kócos haj

A mostani trend is rámutatott arra, hogy a természetesség milyen szép, s ez is jól mutatja, hogy a pasik imádják, ha nincs minden hajszálad szigorúan a helyére igazítva. Sokkal fontosabb, hogy a fazon passzoljon az arcformádhoz, illetve, hogy ne legyen ápolatlan a frizurád, de egyáltalán nem baj, ha kócos vagy, sőt…
És, hogy mi erre a magyarázat? Hát elevenítsd csak fel, hogyan mutatsz egy valódi lepedő-összegyűrő menet után!

Anyajegyek

Egyesek annyira utálják az anyajegyeiket, hogy képesek mindet leszedetni, pláne azokat, amik az arcukon díszelegnek.
Való igaz, hogy a bibircsóknak minősülő anyajegyektől jobb megszabadulni, de a többi pötty sokkal inkább szexepil lehet, mint eltakarandó dolog. (Gondolj Eva Mendes-re, vagy akár Marilyn Monroe-ra!)

Szeplők

Az anyajegyek mellett a nők másik rémálma a szeplő. Ebből azonban legtöbbször csak mi csinálunk problémát, a pasik ezeket a pöttyöket egyáltalán nem szépséghibaként fogják fel. 
Sokkal inkább úgy állnak hozzá, mint a göndör frizurához: bájos, vidám és kedves hölgyre asszociálnak. 

Nagy fenék

Hajlamosan vagyunk pluszórákat beiktatni az edzésünkbe, csak hogy még kisebb legyen a hátsónk. Pedig – ha ismét csak a hírességekkel példálózunk – nem egy tehetséges színész- vagy énekesnő büszkélkedhet terebélyes hátsóval. És szó szerint büszkélkednek, a pasik pedig odavannak értük!
 
Sokkal jobban számít a forma és a feszesség, mint az, hogy hányas gatyába férsz bele.

Pici cici

A szilikonok világában nem csoda, hogy rosszul érzik magukat azok a nők, akiket pici cicivel áldott meg a sors. Tény és való, hogy sok pasi imád elveszni a nagy keblek között, éppúgy, ahogy megteszik azt a terebélyes hátsófertály esetében. 
 
Azonban nem egy olyan pasi van, aki imádja a pontosan tenyérbeillő melleket, mondván, hogy ezek legalább később ereszkednek meg, és többnyire sokkal kerekebbek, mint nagyobb társaik. 

Rövid köröm

Arról már olvashattál, hogy a pasik nem szeretik a hatalmas, hegyes, agyondíszített körmöket. Bár a nők nyilvánvalóan a férfiaknak akarnak imponálni ezekkel a darabokkal, a már-már karomnak is beillő műkörmök lényegében egyáltalán nem tetszenek a pasiknak. 
 
Sokkal jobban imádják a szexi, természetes, francia körmöket, mi több, ha választaniuk kell, biztos lehetsz benne, hogy a rövidebb fazonok mellett teszik le a voksukat.  

Kezeld szexepilként!

Meglátod, ha a hibának vélt tulajdonságodat nem elrejteni próbálod, hanem alkalmazkodsz hozzá, mi több, büszke vagy rá, az sokkal inkább az előnyödre válik majd, mintha állandóan csak takargatnád, vagy zavarban lennél miatta. 

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!