Életmód / Ezotéria

A bolygók hatása a csillagjegyekre

A bolygók hatása a csillagjegyekre

Az emberek és az univerzum

Tudtad, hogy a Hold nemcsak az árapály jelenségét befolyásolja, de a mi hangulatunkra is hatással van? Ahogyan a Nap és az időjárás is meghatározza, hogyan érezzük magunkat, úgy elképzelhető, hogy rengeteg más erő működik a gravitációs térben, mely hatással van életünkre. Az asztrológia pontosan ezeket vizsgálja.

Tény, hogy a bolygók helyzete csillagjegyünkhöz viszonyítva mindig változó, a közel álló bolygók gyorsabban, míg a távoli bolygók lassabban változtatják hatásukat. Így olyan bolygók is vannak, amelyek egy egész generációt befolyásolnak, míg mások alig néhány hónapig éreztetik hatásukat. Lássuk évezredes asztrológiai megfigyelések alapján, a bolygók, Nap és Hold hogyan hat a csillagjegyekre.

A Nap

Úgy tartják, a Nap van a legnagyobb hatással ránk, emberekre. A Nap ad életet bolygónknak. A születés pillanatában levő nap-pozíció határozza meg csillagjegyedet. A Nap hozza el a fényt életedbe, ez szabályozza az egot, megvilágítja természetünket és karakterünket.

A Napot az apához és férfiakhoz társítják. Amikor a Nap kedvezően hat csillagjegyedre, akkor sokkal magabiztosabb, pozitívabb vagy. A Nap az Oroszlán asztrológiai jel felett uralkodik leginkább.

A Hold

A Hold az asztrológiában szorosan kötődik a hangulathoz, érzelmekhez, ösztönökhöz. Általában az anyához társítjuk és a nőkkel való kapcsolathoz. A tudatalatti, ösztönös gondolatokat mind a Hold váltja ki.

A hangulatingadozásokat is az árapályhoz hasonlóan a Hold határozza meg. Az új hold a kezdetet tükrözi, a teljes hold a tetőfokát valaminek. A Hold hatása alatt állnak a Rákok.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást