Biztos jelek, hogy hívni fog randi után

Biztos jelek, hogy hívni fog randi után

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Biztos jelek, hogy hívni fog randi után

Úgy érezted, hogy jól sikerült a randi, de a pasi mégsem hívott. Összegyűjtöttünk néhány tuti tippet, hogy megtudd, érdemes-e várnod a hívását.

Ha jól érzi magát veled

Ha a pasi a randin láthatóan jól érzi magát, sokat nevettetek és úgy érzed, hogy teljesen egymásra hangolódtatok, akkor jó esély van rá, hogy hívni fog.
A randi hossza is lehet intő jel, hiszen ha sok időt együtt töltötök, sőt a randiprogram után még elhív beülni egy kávéra vagy hazakísér, az szintén jó jel lehet. Viszont ha azt látod rajta, hogy már menne, netán haverjait hívja az esti programmal kapcsolatban, akkor úgy tűnik, nem nyerted el a szívét.

Randi után sms-t küld

Egy szuper randi után szinte kötelezőnek számítana egy kedves sms, amiben leírja a pasi, hogy milyen jól érezte magát veled. Ha ezt megteszi, az szinte egyértelművé teszi, hogy lesz második randi.
Viszont ha ez elmarad, akkor se keseredj el, hiszen attól még van rá esély, hogy keresni fog egy újabb találka reményében. 

Ha csak rád figyel

Ha randi közben a pasi figyelme csak rád szegeződik, az jó jel lehet; ha telefonon keresik, kinyomja vagy rövidre zárja a beszélgetést és elmondja, hogy most nem ér rá, az arra utalhat, hogy komolyan érdekled és veled szeretne lenni.
Ellenkező esetben, ha hosszan csevegni kezd, akkor – hacsak nem vészhelyzetről van szó – azt jelentheti, hogy nem érdekled annyira.

Ha nem volt szex

Ha a randin sor kerül szexre, akkor az megnehezíti a dolgokat, hiszen ilyenkor felmerülhet, hogy a pasi, csak „azt” akarja, és miután megkapta, már nem leszel érdekes számára.
Azonban, ha randipartnered nem is utalt rá, vagy nem invitált fel a lakására, az arról tanúskodhat, hogy komolyan érdekled és nem csak egy laza szexre vágyik. 

A programjaidról érdeklődik

Ha a pasi arról érdeklődik, hogy mit csinálsz a hét hátralevő részében vagy a jövő hét hétvégén, az jelezheti azt, hogy egy újabb randira szeretne elhívni.
Szintén árulkodó jel lehet, ha látszik rajta, hogy még a legérdektelenebb dolog is érdekli, ami veled kapcsolatos, hiszen az egy egyértelműen arra utal, hogy komolyan kíváncsi rád. 

Ha őszintén figyel rád

Sok mindent leszűrhetsz abból, hogy mennyire figyel a mondandódra; ha beszélgetés közben a melledet bámulja, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy csak ágyba akar bújni veled.
Viszont ha tekintete inkább az arcodra szegeződik és beszélgetés közben a szemedbe néz, akkor nagy valószínűséggel többet akar, mint pusztán egyéjszakás kalandot.

Ha hosszasan búcsúzik

A randi vége lehet a legárulkodóbb, így ha szemfüles vagy, akkor könnyen leszűrheted reakcióiból, hogy akar-e veled újra randizni.
Ha hosszasan búcsúzkodik, és a csókja gyengéd, akkor nagyon úgy tűnik, hogy nyert ügyed van, azonban ha rámenős és a búcsúcsóknál követelőző, akkor jobb ha inkább nem várod a hívását, úgy mint akkor, ha egy gyors köszönéssel lerendez és továbbáll. 

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást