Életmód / Ezotéria

Bika, Szűz vagy Bak a csillagjegyed? A következő tipikus hibákat követed el a párkapcsolatodban

Bika, Szűz vagy Bak a csillagjegyed? A következő tipikus hibákat követed el a párkapcsolatodban

Miért tartanak vonzónak mások?

Sokszor azért tűnsz igazán vonzónak a másik nem számára, mert nagyon realista, materialista nézeteket vallasz, és ez ritkaságszámba megy a nők esetében.

Kissé távolságtartó és konzervatív vagy, ami felkelti a férfiak érdeklődését, és szeretnének a közeledbe férkőzni, hogy kiderítsék, mi is rejlik a külsőd mögött.

Nem adod be egykönnyen a derekadat, ez szintén olyasvalami, ami manapság messze nem gyakori, és mivel te mindent alaposan átgondolsz a döntések meghozatala előtt, lételemed, hogy a párkapcsolataid se extrém gyorsan haladjanak előre.

Bár gondosan megválogatod, ki kerülhet közel hozzád, akinek ez sikerül, sokszor örökre bebetonozza magát az életedbe.

Amik viszont megnehezítik a párkapcsolati életedet…

Sokszor túlságosan realista vagy: Gyakran megesik, hogy úgy kell belőled kicsikarni az érzelmeket, vagy legalább azt, hogy kimutasd, mit érzel, elmondd, mit gondolsz az adott dologgal kapcsolatosan. Nálad jobban senki nem áll két lábbal a földön, ezért szinte kivétel nélkül, ésszel közelítesz a dolgokhoz, az érzelmek csak akkor jöhetnek, ha fejben már szabad utat engedtél nekik. Ez vonzó, ám sokkal inkább a kapcsolatok indulásakor kamatozik, nem pedig hosszútávon.

Te a legtöbbször még a több éves párkapcsolatodban sem tudsz igazán felengedni, de legalábbis nem engeded szárnyalni az érzelmeidet.

Erre rátesz egy lapáttal, hogy szinte mindenről konzervatívan gondolkodsz. Neked tökéletesen megfelelnek a régi hagyományok, a megszokások, ami egyszer bevált, ahhoz foggal-körömmel ragaszkodsz, és nem akarsz engedni belőle – sokszor akkor sem, ha a párkapcsolatod múlik rajta.

Szörnyen makacs vagy

Részben a konzervatív felfogásodból, részben pedig az alaptermészetedből fakad, hogy iszonyúan makacs vagy, és nem engedsz az elképzeléseidből.

Nem mondhatjuk, hogy kifejezetten kommunikatív lennél, ami szintén hátrányos lehet a párkapcsolatokat illetően.

Sokszor inkább bezárkózol, megtartod magadnak a gondolataidat ahelyett, hogy nyíltan elmondanád, mi a gondod és mi zavar.

Még egy sokak számára nyilvánvaló szakítás esetén is képes vagy arra, hogy meglepetést okozz, és úgy mondd ki a végszót, hogy a kedvesed semmit sem sejt a szándékodról.

Ennek az az oka, hogy mindent lejátszol fejben, előre eldöntöd, mit szeretnél, és csak a kész tényeket közlöd az emberekkel.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Túlságosan fontos a biztonság

Számodra nagyon fontos, hogy biztonságban tudd magadat, a párkapcsolatodat – ez persze mindenkinek lényeges, de te az átlagosnál is nagyobb hangsúlyt fektetsz erre.

Képes vagy az egész életedet végigspórolni, és csak nagyritkán engedsz meg magadnak egy kis hedonista élvezetet, akkor viszont nem ismered a mértéket.

Ezt tekintve a végletek embere vagy, amin sok esetben nem igazán tud kiigazodni a partnered.

Ráadásul az őrületbe kergetheted, ha a zsugoriságod állandósul, ugyanis te még az alapvető dolgokról is képes vagy lemondani, ha ott maradhat a számládon némi tartalék.

A biztonságérzet fontossága egyébként a párkapcsolatodra is igaz, ha csak megcsap a hűtlenség szele, örökre elveszíted a bizalmadat, és nyomban továbbállsz.

Hajlamos vagy elkényelmesedni

Különösen a bikák azok, akik imádnak enni, de a szüzek és a bakok is örömmel hódolnak legalább az otthon kényelmének.

A földjegyűek sokkal inkább szeretnek lustálkodni, mint mások, és örömmel hódolnak az evilági élvezeteknek. Mindezt szívesebben teszik elvonulva, képesek nagyon-nagyon sok időt tölteni a négy fal között (még a sokszor munkamániás bakok is, akik inkább hazaviszik a munkát, csak már hagyják békén őket a kollégák).

Ez azért lehet veszélyes, mert ha a partnered nem földjegyű, akkor ez a hozzáállás nagyon zavarhatja. Ráadásul akár tönkre is teheti a párkapcsolatokat az, ha ő szívesebben jönne-menne, társaságba járna, miközben te inkább állandóan otthon maradnál.

Nem csak a külön töltött idő feszélyezhet benneteket, hanem féltékennyé is válhatsz, ami számodra már egyet jelent a kapcsolat végével.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást