Berlini divathét 2011 ősz/tél

Berlini divathét 2011 ősz/tél

Címlap / Stílus / Divat / Berlini divathét 2011 ősz/tél

A német főváros ma már határozottan a divat és művészet egyik központjává vált.

A berlini divathéten új kreatív tehetségek, innovatív tervezők mutatták be alkotásaikat. London után végre van még egy világváros, ahol az új tervezők bemutathatják tehetségüket.
A legnagyobb brandek mellet, mint az Escada Sport vagy Hugo Boss, új divattervezőknek is sikerült megmutatniuk kollekcióikat a helyi és nemzetközi divatipar számára, köztük volt Dawid Tomasewski, Vladimir Karaleec, C’est Tout és még sokan mások.

Vladimir Karaleev, Schumacher

A minimalizmus hatalmas témául szolgált számos divattervező számára, miközben a 70-es évek inspirálta vegyes textúrák és neogótikus elemek is megjelentek a ruhadarabokon. Schumacher és Rena Lange divattervezők sikeresen folytatni tudták a múlt szezon 70-es évek vonalát.

Michalsky, Rena Lange

Dawid Tomaszewski, Kaviar Gauche és Marcel Ostertag bőr és PVC anyagválasztásai az Altazurra és Hannah Marshall kollekcióból merítettek ihletet. Kiemelkedő kollekciót tudhat magáénak Eszter Perbandt is- az androgün stílusú darabok az utcai lenyomatokkal párosultak. Perret Schad kollekciója is innovatív a maga nemében, akár New York-i divatheteken is szerepelhetett volna. Az új tehetséges divattervezőknek köszönhetően a berlini divathét drasztikusan a divatvilág egyik központjává vált.

Kaviar Gauche, Marcel Osterstag

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást