Az idei 5+1 legcukibb babaszoba-trend

Az idei 5+1 legcukibb babaszoba-trend

Címlap / Otthon / Az idei 5+1 legcukibb babaszoba-trend

Aki most vár babát, annak sok minden lehet most bizonytalan, azonban egy dolgot így is várhat, ami nem más, mint a babaszoba dekorálása. Ez egy olyan kedves projekt, ami jótékonyan eltereli a kismama figyelmét a világ dolgairól és maximálisan kiélheti benne kreativitását.

Szivárvány fali dekoráció

Egy újszülött érkezésekor mi más lehetne a fókusz a szobában, mint a babaágy? Erre hívja fel kedvesen a figyelmet egy jópofa fali matrica, mely nemcsak az ágy helyét „jelöli ki”, hanem a falat is kreatívan díszíti. A matricában az a jó, hogy olyan dekoráció, amely nem kíván különösebb „elköteleződést”, hiszen bármikor eltávolítható. A szivárvány halvány pasztellszínei vidámak, de nem harsányak és minden stílusú szobába remekül illenek. Ez a kedves falidísz nemcsak babaszobába, hanem kislányok birodalmába is remek dekoráció. 

 

 

Egyedi építőkockák

Az építőkockákat minden gyerek szereti és nem is gondolnánk, milyen jól mutatnak a helyiségben díszítő elemként is. Egy jópofa szett minden gyerekszobában megtalálható és senkinek sem maradhat ki a gyermekkorából, azonban ez a modernizált változat egyenesen ellenállhatatlan. A kockák eredeti faerezetes formájukban tetszelegnek, mely a skandináv lakberendezési stílus natúr elemét idézi és a legjobb, hogy egyedi felirattal rendelhetjük meg őket. A kockák egyik oldalán a baba nevének betűi szerepelnek, a másikon bájos, geometrikus ábrák, számok vagy egyéb kedves rajzok. Ajándéknak is szuper, hiszen örök emlék marad! 

 

 

Mini galéria fal

Egy képekkel díszített fal minden helyiség méltó fókuszpontja, így miért pont a babaszoba lenne a kivétel? Online hatalmas a választék rendelhető – vagy letölthető és kinyomtatható – képekből, melyek egyszerre kedvesek, mégis elegánsak. Bájos állat-rajzok, az ABC betűi vagy bármilyen jópofa motívum megelevenedhet a falon ezeken a cuki képeken. Válassz az ábrákhoz ugyanolyan színű vagy stílusú keretet és akaszd őket a falra szimmetrikusan, így rendezett hatást keltesz, de lehet szabadabb és ezáltal dinamikusabb is az elrendezés. A képek között sok nem-semleges színvilágú ábracsoport található, ha valaki nem szeretne túl fiús vagy lányos árnyalatot.

 

 

Pihepuha égitestek

A napocska, a holdacska és a csillagok sosem mennek ki a divatból és a baba imádni fogja, bármilyen formában is prezentáljuk őket. Ezek a kedves kis égistestek akár saját kezűleg is elkészíthetőek, ilyenkor azonban figyeljünk arra, hogy olyan anyagokkal dolgozzunk, melyek nem okoznak allergiát. Ezek a díszek lehetnek puha párnácskák, de akaszthatjuk őket a falra, tehetjük őket polcra, vagy a baba ágya fölé is lógathatjuk őket. Olyan színben válasszuk ki a darabokat, amely illik az enteriőrbe.

 

 

 

A babaszoba trendek a következő oldalon folytatódnak. Lapozz! >>

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»