Az idei 5+1 legcukibb babaszoba-trend

Az idei 5+1 legcukibb babaszoba-trend

Címlap / Otthon / Az idei 5+1 legcukibb babaszoba-trend / 2. oldal

Aki most vár babát, annak sok minden lehet most bizonytalan, azonban egy dolgot így is várhat, ami nem más, mint a babaszoba dekorálása. Ez egy olyan kedves projekt, ami jótékonyan eltereli a kismama figyelmét a világ dolgairól és maximálisan kiélheti benne kreativitását.

Zöld levelecske, falevelecske

Minden babaágy fölött lógnia kell egy jópofa dísznek, ami a bébit szórakoztatja a mozgásával. Idén a kézműves, leveles csüngő díszek örvendenek méltán nagy népszerűségnek.  A puha levelek zöld színe nyugtató és bármilyen más kedves motívum jól mutat közöttük, legyen az állatfigura vagy bármi más. A hajladozó levelek játéka elringatja a babát és egyben dekoratív dísze is a szobának.

 

 

Textil füzér a falra

Ünnepeld babád érkezését egy bájos filc zászló-füzérrel! Egy ilyen falidísz szintén könnyedén elkészíthető saját kezűleg és kedvedre variálhatod is: ha szeretnéd, kibetűzheti a baba nevét, vagy díszítheted egyéb kedves motívumokkal. Egy ilyen vidám színű, puha füzér a babavárás és érkezés örömteli hangulatát csempészi a szobába. Függesztheted az ágy, vagy a pelenkázó fölé, ha színvilágában illeszkedik az enteriőrbe, mindenhol jól mutat.

 

 

 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»