Azonnali gyógyulás a kozmoszból áradó élő energiákkal!

Azonnali gyógyulás a kozmoszból áradó élő energiákkal!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Azonnali gyógyulás a kozmoszból áradó élő energiákkal!

Jó marketing, vagy valóban segít? Cikkünk dr. Eric Pearl Kapcsolatteremtő gyógyítás elnevezésű módszeréről szól, amely minden eddigitől különbözik és állítása szerint azonnali gyógyulást hoz! Az elmélet szerint bármelyikünk visszanyerheti az egészségét pár másodperc alatt és életre szólóan.

A kapcsolatteremtés

Eric Pearl egy klinikai orvos, aki felfedezte, hogy az egészség és a gyógyítás kulcsa a kapcsolatteremtés.

Létezik egy spirituális valóság, és lehetőségünk van elménk révén hozzáférni a kozmoszból áradó élő energiához és az általa hordozott információhoz. 

Amikor az információ szabadon terjed, akkor bármely rendszernek lehetősége van az egészségre és a fejlődésre. A módszer célja, hogy visszavezessen minket egészségünkhöz, valódi önazonosságunkhoz, egyéni létünk teljességéhez.

Anya és fia

Eric Pearl csontkovács orvos kezdte a 90-es években betegei kezelésére használni. Eleinte azt hitte, hogy gyógymódjának sikeressége az ő különleges képességeinek köszönhető.

Ebben szerepe volt a születésének: édesanyja a szülőágyon néhány percre meghalt, majd visszatért, és pontosan beszámolt arról, amit a túlvilágon tapasztalt, ahogy végighaladt a rétegeken.
Hitt abban, hogy különleges anyai küldetése van, intuitív, szemlélődő fiát születésétől kezdve spirituális képességűnek tartotta.

Kapcsolat önmagunk teljességével

A világon számos kutatás folyik a kapcsolatteremtő gyógyítást illetően, elsősorban annak kiderítésére, hogy miért ennyire hatékony.

Az egyik alapvető jellegzetessége, hogy a gyógyulás azonnal bekövetkezik, a másik pedig, hogy a gyógyulások véglegesek. 
A gyógyulás során kapcsolatba kerülhetünk valódi önmagunk teljességével és a világegyetem egészével.

A kozmoszban nem létezik más, csak fény és információk. A kapcsolatteremtés egy olyan frekvencia, amely eddig nem volt jelen a világunkban. Ez az új jelenség felborítja a fizika, még a kvantumfizika törvényeit is. 
 

Nem kell hozzá különleges képesség

Később Eric Pearl megbizonyosodott arról, hogy a gyógyítás adottsága mindnyájunkban megvan, és minden szintjéhez hozzáférhetünk, amihez Eric Pearl hozzáférhet.

A gyógyulás azonnal látható, azonnal bekövetkezik és a gyógyulás végleges. 

Például egy férfi, aki évek óta képtelen volt mozgatni a karját, mert a vállában lévő fájdalom ezt megakadályozta, néhány másodperc után karjának teljes mozgástartományát visszakapta.

A könyv

Eric Pearl könyvet is írt módszeréről, Kapcsolatteremtés címen (Édesvíz Kiadó, 2009). A módszert pontosan nem ismerteti, mert bejegyzett szabadalom, de számos gyógyulási esetet megoszt az olvasókkal. A könyvben szereplő idézetek szintén alátámasztják szellemiségének lényegét.
Ezekből gyűjtöttünk néhányat:
„Mindenkinek van valami célja az életben. Egy páratlan adomány vagy különleges tehetség, melyet megoszthat másokkal. Amikor pedig ezt a páratlan tehetséget mások szolgálatával egyesítjük, átéljük saját lelkünk elragadtatását és örömmámorát, mely minden célok legvégsőbbike.” (Deepak Chopra)
„Meddig hagyod még szunnyadni az energiádat? Meddig nem veszel még tudomást önmagad végtelenségéről?” (Bhagwan Shree Rajneesh)
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy úgy, mintha semmi csodálatos nem volna benne, vagy úgy, mintha csupa csoda lenne.” (Albert Einstein)
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást