Divat / Stílus

Ezt árulja el a személyiségedről az, hogy milyen ékszert viselsz

Ezt árulja el a személyiségedről az, hogy milyen ékszert viselsz

A frizurád, a ruhád stílusa és annak színe egyaránt sokat elárul rólad és a személyiségedről – sok esetben ismeretlenül is. De a részletekre is érdemes odafigyelni! Ugyanis az, hogy milyen ékszereket viselsz, rengeteg izgalmas információt fed fel rólad, ezt a tudást pedig mások esetében is alkalmazhatod.

Vicces és izgalmas ékszerek

Az olyan ékszereket szereted, amelyek egyáltalán nem unalmasak és sablonosak? Szívesen viselsz színes karkötőket, hatalmas nyakláncot, esetleg egyedi medált?

Akkor te biztos, hogy izgalmas személyiség vagy! Mindig, mindenkire mély benyomást teszel, ezért téged nem egyszerű elfelejteni.

Vidám vagy, és azt az elvet vallod, hogy egy életed van, ezt pedig boldogan kell leélni. Ritkán mondasz nemet egy meghívásra, és a spontaneitás is a személyiséged része.

Nem csoda, hogy rengeteg barátod van, és sosem kell otthon töltened egyetlen hétvégét sem!

 

Színek a ruhákhoz

Amikor ékszert választasz, számodra nem is a stílus, hanem az a legfontosabb tényező, hogy jól passzoljanak a ruhád színeihez?

Ez arra utal, hogy nagyon összeszedett típus vagy, aki az életében mindent szeret az irányítása alatt tartani.

Szereted a harmóniát és az egyensúlyt, ez pedig nem csak a megjelenésedre, hanem a magánéletedre is igaz. Ritkán hozol döntést hirtelen felindulásból, hiszen te inkább minden alaposan átgondolsz, hogy semmi se érhessen váratlanul.

Megbízható jellemed van, ezért a munkahelyeden is bármit rád mernek bízni, hiszen tudják, hogy te tényleg időre végzel vele.

 

Újrahasznosított ékszerek

Neked az a legfontosabb, hogy az ékszereid ne csak szépek legyenek, de mélyebb jelentéssel is bírjanak Például újrahasznosított elemekből készült, vagy te magad alkottad őket, hogy a környezetet is óvd vele?

Akkor tuti, hogy nagyon figyelmes és érzelmes típus vagy, aki a tárgyaihoz valóban ragaszkodik is.

Számodra az anyagi értékek sosem voltak fontosabbak az élményeknél, és azt vallod, hogy ez akkor lehet igazán boldog, ha azt meg tudod osztani másokkal.

Színes egyéniség vagy, messze nem olyan, mint az átlag, és emiatt érezhetted már úgy, hogy kilógsz a tömegből, de ezt valójában sosem bántad.

Önmagadat adod, és ennek köszönhetően tudod, hogy a barátaid tényleg téged szeretnek!

 

Antik ékszerek

Ha te a régies darabokat imádod, biztos, hogy nem a külsőségek érdekelnek ékszerek terén.

Szereted, ha egy karkötőnek vagy gyűrűnek története van, hiszen az eszmei érték fontosabb, mint az ára vagy a rajta szereplő márkanév. Te nem vagy az a típus, aki követné az aktuális trendeket, ezért mindig azt veszel fel, ami neked tetszik – mindegy, hogy az divatosnak számít-e vagy sem.

Mások véleménye sosem érdekelt különösebben, hiszen neked az a legfontosabb, te mit érzel.

Egyedi látásmódod miatt nagyon izgalmas veled beszélgetni, hiszen képes vagy mindent teljesen más szemszögből nézni, mint a beszélgetőtársad, ezáltal pedig tele vagy meglepetésekkel!

 

Elegáns ékszerek

Hozzád az elegancia áll közel? A klasszikus ékszerek, arany és ezüst darabok, kövekkel díszített szépségek?

Akkor ez azt jelenti, hogy igazán kifinomult ízlésed van, és pontosan tudod, milyen eseményre mit kell felvenned, hogy tökéletes legyen a megjelenésed!

Nem szereted a feltűnősködést, ezért általában nem te vagy a leghangosabb személy a szobában, az új társaságokban is időre van szükséged, de azért azt sem lehetne mondani, hogy visszahúzódó lennél.

A középutat keresed mindenben, és szerencsére ezt általában meg is találod, így a karriered és a családod között sem kell választanod!

 

Luxus ékszerek

Neked mindig is az volt fontos, hogy az adott ékszer luxus kategóriába tartozzon? Imádod a fényűző márkákat viselni magadon?

Akkor biztos, hogy te életed minden terén nagyon odafigyelsz a részletekre, mert hiszed, hogy ezek számítanak igazán az összkép esetében.

Sosem éred be a második hellyel, hiszen nagyon szorgalmas vagy, és hatalmas benned a versenyszellem is. A karriered mindig nagyon sokat számított neked, ezért általában hajlamos vagy túlságosan is belefeledkezni, ami a kapcsolataidra hatással lehet.

Az önbizalmaddal sosem voltak gondjaid, hiszen már fiatalon megtanultad, miben vagy igazán tehetséges, és hogyan hozd ki magadból a maximumot!

 

Minimalista ékszerek

A modern, minimalista stílus áll közel hozzád?

Ez alapján nagyon úgy fest, hogy te olyan személyiség vagy, aki az élet legapróbb örömeinek is tud örülni.

Téged már az is vidámmá tesz, ha reggel napsütésre ébredsz, vagy ha este nyugodtan kiülhetsz a teraszra meginni egy pohár teát.

Kedves vagy, barátságos, és a konfliktusokat kerülöd, mert az életedben a békét keresed, és azt próbálod megőrizni.

Összeszedett vagy, a rendetlenséget nagyon utálod, és ha döntést kell hoznod, biztos, hogy sokáig gondolkodsz a végleges válaszon. Biztos, ami biztos!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást