10 képesség, ami azt tükrözi, hogy gyémántgyermek a csemetéd

10 képesség, ami azt tükrözi, hogy gyémántgyermek a csemetéd

Címlap / Életmód / Család / 10 képesség, ami azt tükrözi, hogy gyémántgyermek a csemetéd

1960 és 1990 között érkeztek az indigógyerekek, majd utánuk 1980 és 2000 között jöttek a kristálygyermekek. 2000 után egészen 2010-ig a szivárványgyerekek szállingóztak le közénk. Minden korszaknak megvolt a maga különleges csemetéje, akikre felnőttként van a legnagyobb szükség.

Hogy mi célból érkeznek a gyémántgyerekek? Nem is kérdés, ők az Aranykor felépítésén dolgoznak. Ahogy előttük a többiek, maguk is különleges tudással, képességgel rendelkeznek, amelyek segítik őket küldetésük beteljesítésében. A következő jelek arról tanúskodnak, hogy a te kis csöppséged is gyémántgyerek:

1. Az átlagnál kevesebbet alszik

A gyerekek alvásigénye a koruktól függ, de ez lehet 9 vagy akár 12 óra is. Ám a te kis gyémántgyerekednél azt veheted észre, hogy sokkal kevesebb pihenésre van szüksége.

Alapból nem szeret aludni, így sokszor bajban lehetsz az altatásnál.

Igen, bizonyára azért is, mert szívesebben játszana, és mert inkább tölti hasznosan az idejét, semmint alvással. Másrészről szinte mindig tele van energiával, rendkívül élettel teli.

2. Nagyon érzékeny

Nem feltétlenül úgy érzékeny, hogy mindenen elsírja magát. Az érzékenysége abban nyilvánul meg, ahogy másokhoz közeledik: szeretetteljesen, barátságosan. Ugyanakkor egyáltalán nem jellemző rá az agresszió, sőt, maga is kerüli az agresszív embereket.

Ha a szülei veszekednek, abba akár bele is betegedhet. Rosszul viselnek a közelükben minden negatív érzelmet, legyen az harag, félelem vagy düh.

3. Vérbeli empata

Aki ilyen érzékeny, nem is kérdés, hogy vérbeli empata. Vagyis fejlett empatikus képességgel, illetve érzelmi intelligenciával bír.

Előtte nincs titok, nyitott könyvként olvas az emberekben.

Továbbá megosztja másokkal azt, amije van, és kivétel nélkül észreveszi, ha valaki rosszkedvű, esetleg segítségre szorul. Ösztönösen vigasztalni kezdi az embert és megnyugtatja a jelenlétével.

4. A csendet részesíti előnyben

Ugyebár nagyon érzékeny és nemcsak érzelmi, hanem szellemi szinten is. Olyan, mint egy kifinomult műszer, ami a legfinomabb energiákat is befogja.

Éppen ezért nem szereti a gyémántgyerek a tömeget és a zajt. Egy zsúfolt térben hamar feszültté, nyűgössé válik és rossz lesz a közérzete. Szívesebben van egyedül, vagy csak szűk körben a szeretteivel, lehetőség szerint csendesen.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást