5 apróság, ami tönkreteheti az esküvődet – És talán nem is gondolsz rá

5 apróság, ami tönkreteheti az esküvődet – És talán nem is gondolsz rá

Címlap / Szerelem / Esküvő / 5 apróság, ami tönkreteheti az esküvődet – És talán nem is gondolsz rá

Az esküvőd minden bizonnyal életed egyik legemlékezetesebb napja lesz, de hogy milyen emlékeket fogsz őrizni róla, az sokszor egészen apró részleteken múlhat. Ne hagyd, hogy az alábbiak tönkretegyék a boldogságod!

Mindent tökéletesnek akarsz

Mindegy, mennyi időt töltöttél a szervezéssel, lesz, ami az utolsó pillanatban kicsit félrecsúszik, vagy mégsem úgy sikerül, ahogyan azt szeretted volna.

Ezen nem tudsz változtatni, de csakis rajtad múlik, hogyan reagálsz ezekben a helyzetekben.

Ne feledd, hogy ez az a nap, amikor összekötöd az életedet valakivel, akit a legjobban szeretsz. Minden okod megvan arra, hogy boldog legyél, ne hagyd, hogy az örömödet beárnyékolja, ha egy árnyalattal sárgábbak az asztali virágok, mint szeretted volna.

Nem eszel

Az esküvőd napja minden bizonnyal sűrű lesz, és lehet, hogy az izgalomban eszedbe sem jut enni, de mégis érdemes valahogy emlékeztetni magad arra (például a legjobb barátnőd által), hogy időről időre magadhoz vegyél egy-egy falatot.

Ami azt illeti, a papír zsebkendő meg a púder mellett érdemes akár egy müzliszeletet is a kis táskádban tartani, amit gyorsan elmajszolhatsz, ha akad egy szabad perced.

Másoknak akarsz megfelelni

Természetes, hogy azt szeretnéd, minden vendéged érezze jól magát, de ne feledd, hogy ez a te napod!

A szeretteid nem a hibákat vagy a kellemetlenségeket keresik majd, hanem veled együtt örülnek.

Ne rontsd el a hangulatodat azzal, hogy azon feszengesz, mások hogyan érzik magukat!

Nem alszod ki magadat

Az utolsó pillanatban még biztos sok a teendő, de szervezd úgy a dolgokat, hogy ne az esküvő előtti éjszakán csomagold hajnalig a fogadóajándékokat.

Érdemes beszerezni egy adag citromfű teát is, vagy bármi mást, ami segít neked az elalvásban, hogy kipihenhesd magad, és frissen vágj neki a nagy napnak.

Kényelmetlen cipőt választasz

Természetes, hogy a lehető legszebb cipőt szeretnéd viselni a különleges napon, de azért azt is tartsd szem előtt, hogy hosszú órákat fogsz ácsorogni benne.

Ha mindenképpen a ruhádhoz passzoló dizájner lábbelit akarsz, ami szép, de kevésbé kényelmes, akkor nem árt egy váltócipőt is bekészítened.

A formásabb darabot viselheted a ceremónián és a fotózáson, a kényelmesebbe pedig belebújhatsz a lakodalom alatt, hogy semmi ne tartson vissza az örömünneplésben.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!