Szerelem / Párkapcsolat

8 apró titok, amit eddig talán nem is sejtettél a férfiakról

8 apró titok, amit eddig talán nem is sejtettél a férfiakról

1. Jobban fáj neki

A férfiak szeretik azt mutatni, hogy őket aztán semmi sem képes ledönteni a lábukról, és minden csalódást fapofával viselnek el. De amikor szakítotok a pasiddal, és azt látod, hogy ő vígan éli a szinglik életét, ne dőlj be a látszatnak. Az igazság az, hogy a pasikat is megviseli az elutasítás, egy párkapcsolat befejezése, vagy a viszonzatlan szerelem, csak ők ezt nem szívesen mutatják ki mások előtt.

De épp ezért sokkal hosszabb ideig szenvednek a lelki gondoktól, és nehezebben lépnek tovább. Ezért van az, hogy amikor te már rég elfelejtetted az exedet, ő felkeres téged, mert hiányzol neki. Nem akarják elmondani, de ilyen téren még érzelmesebbek is lehetnek, mint a nők!

2. Tényleg sírnak néha…

Csak nem előttünk. Nagyon ritka az, hogy egy férfi a párja előtt sírjon, kivéve, ha nagyon komoly dolog történt. Azonban a pasik is elérzékenyülnek időről időre, és ha egyedül vannak, bizony megesik, hogy elsírják magukat, akár csak egy megható videót nézve, vagy azért, mert teljesen begőzöltek az elmúlt hetekben.

Ahogy neked is szükséged van arra, hogy néha így vezesd le a benned felgyülemlett stresszt, úgy van, hogy ők is ezt teszik. A különbség, hogy ők biztosan nem árulják ezt el sem a barátnőjüknek, sem a haverjaiknak; inkább bezárkóznak a fürdőbe, és a zuhany alatt engedik ki a könnyeket. Azt érzik, hogy ez egy gyengeség, és félnek attól, hogy ezért mások lenéznék őket.

3. A pornó alap

A férfiak viszonylag gyakran néznek pornót, akkor is, ha a világ legtökéletesebb nőjével élnek kapcsolatban, és a szex hibátlan! Mindegy, mit csinálsz, a felnőtt filmek akkor is szerepet fognak játszani a pasid életében, és ezért nem érdemes aggodalmaskodnod, vitatkozni pedig pláne nem! Ha egyedül van otthon a párod, valószínű, hogy előkerül az inkognitó lap a Google-ben, és eltűnik a gépe előtt egy fél órára, de mindaddig, míg a szerelmi életetekre ez nincs negatív befolyással, kár is foglalkoznod vele.

Akkor sincs baj, ha kiderül, hogy a pasid szívesen néz olyan videókat, amikben két nő – egy férfi felállás van, mert az, hogy miről fantáziál, a közelében sincs annak, amit a valóságban is bevállalna!

4. Ha a nő irányít

A pasik megszokták, hogy az irányítás általában az ő kezükben van, és a kapcsolatotokban ő a dominánsabb fél. De titkon megőrülnek azért, ha néha elengedhetik a gyeplőt, és a barátnőjük átveszi az irányítást! Pláne, ha a szexről van szó, hiszen minden férfit kiábrándít egy kicsit az, ha kizárólag ők kezdeményezik az együttléteket, és a párjuk csak rábólint erre.

Ha azt érzi, hogy kívánod őt, még izgatottabb lesz, és hatalmas bóknak is veszi a vonzalmadat, így a kapcsolatotokra szuper hatással lehet egy kis erőviszony csere!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást