Párkapcsolat / Szerelem

Top férfi-titkok, amit eddig nem is gondoltál volna a pasikról

Top férfi-titkok, amit eddig nem is gondoltál volna a pasikról

1. Jobban fáj neki

A férfiak szeretik azt mutatni, hogy őket aztán semmi sem képes ledönteni a lábukról, és minden csalódást fapofával viselnek el. De amikor szakítotok a pasiddal, és azt látod, hogy ő vígan éli a szinglik életét, ne dőlj be a látszatnak. Az igazság az, hogy a pasikat is megviseli az elutasítás, egy párkapcsolat befejezése, vagy a viszonzatlan szerelem, csak ők ezt nem szívesen mutatják ki mások előtt.

De épp ezért sokkal hosszabb ideig szenvednek a lelki gondoktól, és nehezebben lépnek tovább. Ezért van az, hogy amikor te már rég elfelejtetted az exedet, ő felkeres téged, mert hiányzol neki. Nem akarják elmondani, de ilyen téren még érzelmesebbek is lehetnek, mint a nők!

2. Tényleg sírnak néha…

Csak nem előttünk. Nagyon ritka az, hogy egy férfi a párja előtt sírjon, kivéve, ha nagyon komoly dolog történt. Azonban a pasik is elérzékenyülnek időről időre, és ha egyedül vannak, bizony megesik, hogy elsírják magukat, akár csak egy megható videót nézve, vagy azért, mert teljesen begőzöltek az elmúlt hetekben.

Ahogy neked is szükséged van arra, hogy néha így vezesd le a benned felgyülemlett stresszt, úgy van, hogy ők is ezt teszik. A különbség, hogy ők biztosan nem árulják ezt el sem a barátnőjüknek, sem a haverjaiknak; inkább bezárkóznak a fürdőbe, és a zuhany alatt engedik ki a könnyeket. Azt érzik, hogy ez egy gyengeség, és félnek attól, hogy ezért mások lenéznék őket.

Oldalak: 1 2 3 4

1 hozzászólás

 • Avatar
  janika
  2021.05.04., 16:29

  ménem 8at kelapozni a 4hejet vagy 16ott? hüjekatintázsvatász cikedék
  malymok

  Válasz

Írj egy hozzászólást