Csípős szalámis-cukkinis lepénykenyér
Hozzávalók: 1 kisebb cukkini (vékonyan szeletelve), 2 ek. olívaolaj, szárított oregánó, 1 db lepénykenyér (de akár egy tortiallalap is megteszi), 1 ek. paradicsomszósz, csípős szalámi, 25 g reszelt sajt
Elkészítés: A sütőt melegítsd elő 200°C-ra, közben pedig tegyél egy serpenyőt a gáztűzhelyre alacsony lángon. Locsolj bele olívaolajat, és süsd meg benne a lepénykenyeret (vagy wrapot) pár perc alatt, hogy puhább legyen. Ezt követően tedd rá egy sütőpapírra, majd kend meg paradicsomszósszal, szalámival, cukkinivel és sajttal. Ezután már mehet is a sütőbe, nagyjából 8 percre!
Elkészítés: A sütőt melegítsd elő 200°C-ra, közben pedig tegyél egy serpenyőt a gáztűzhelyre alacsony lángon. Locsolj bele olívaolajat, és süsd meg benne a lepénykenyeret (vagy wrapot) pár perc alatt, hogy puhább legyen. Ezt követően tedd rá egy sütőpapírra, majd kend meg paradicsomszósszal, szalámival, cukkinivel és sajttal. Ezután már mehet is a sütőbe, nagyjából 8 percre!
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!