Divat / Stílus

6 alapdarab, ami tökéletesen áll a fekete hajúaknak

6 alapdarab, ami tökéletesen áll a fekete hajúaknak

Egy fekete hajú nő magabiztosságot, erőt sugall, aki nem foglalkozik azzal, hogy egy sötétebb hajszín esetleg öregít külsején, mivel tökéletesen tisztában van önmagával kívül-belül. Ha fekete a hajszíned, akkor reméljük, hogy helyeseltél az előbbi mondat olvasása közben, mi pedig most segítünk, hogy a megjelenésed is ezt az üzenetet közvetítse a külvilág felé.

Nézz fel az égre!

És figyeld meg a színeket, mert az összes, amit ott látsz, tökéletesen megy a hajszínedhez.

Mivel sötét a hajad, ezért leginkább a világos színekkel játszva tudod kihangsúlyozni és minél szebb árnyalatban feltűntetni.

A kékből is inkább a világosat ajánljuk, ugyanis ez hagyja érvényesülni sötét fürtjeidet.

Próbálj ki idén ősszel egy kék szövetkabátot, ugyanis nem csak az idei ősz slágere, de rajtad ez különösen jól fog mutatni.

Fekete minden mennyiségben

Ha fekete a hajad, akkor biztos te is tisztában vagy azzal, hogy remekül áll rajtad ez a szín.

Vagyis neked kötelező beszerezned egy fekete bőrdzsekit, illetve bőrnacit, hiszen elképesztően szexi és dögös leszel benne.

Azért pedig, hogy ne legyen túlságosan komor az összhatás, a sminkeddel tudsz ellensúlyozni. Például egy vörös rúzs mindig nagyon jó barátod lesz, ha valami szexire vágysz.

Valami klasszikus

Kinek ne állna jól a klasszikus fekete-fehér összeállítás? Na, de hogy kinek áll a legjobban? Egyértelműen a fekete hajúaknak.

Egy fehér póló és fekete farmer semmiképpen nem hiányozhat a ruhatáradból, mivel ez a laza elegancia az, amivel a hétköznapokon a leginkább érvényesítheted hajszínedet.

A fehér póló lesz az, ami megtöri az egyhangúságot és sötétséget, így bátran kísérletezz az anyagokkal és árnyalatokkal.

Ha a munkahelyeden elvárás az elegáns megjelenés, akkor neked egy fehér ing, fekete nacival nagyon jó szolgálatot fog tenni.

A szexi estéidre

Idén hatalmas siker volt a nem csak sejtetős, hanem teljes egészében átlátszó felső. Ezt persze lehet ízlésesen és ízléstelenül is viselni.

Mi az előbbivel szeretnénk foglalkozni és azzal, hogy mi kell ahhoz, hogy rajtad is tökéletesen érvényesüljön.

Először is, ahhoz, hogy ne fokozd a feltűnőséget (hiszen egy ilyen darabban amúgy is az leszel), mindenképpen fekete színűt válassz, így nem lesz túl nagy kontraszt a hajszíned és a felsőd között.

A másik elengedhetetlenül fontos tanácsunk, hogy alulra szolidabb darabot viselj, így megszületik a tökéletes harmónia.

A lágyabb hatásért

Ha szeretnéd ellensúlyozni hajad komorságát, akkor az öltözékeddel ezt könnyen megteheted.

Azt már kiskorunkban megtanultuk, hogy a fekete gyakorlatilag bármely más színnel jól mutat és ez a tény akkor is igaz, ha a hajszínedről beszélünk.

Tényleg nem tudnánk olyan színt mondani, ami ne passzolna hozzá, persze ehhez az kell, hogy megfelelően párosítsd őket.

Ha például világos színekben gondolkodsz, akkor a fehér mellett a rózsaszín is tökéletes választás lesz, minek segítségével sokkal lágyabb külsőt varázsolhatsz magadnak.

 

Bátran a színekkel

Mivel a te hajad nem túl színes, ezért te bátran kompenzálhatod ezt a ruháiddal.

Gondolj csak bele, egy vörösnek sokkal nehezebb dolga van, mivel, ha ő túl sok színt visel egyszerre, akkor könnyen válhat nevetségessé a külseje. A te esetedben viszont egész más a helyzet.

Bár a nyár elmúlt, a színekről ősszel sem kell lemondanod, sőt bátran használd őket. A piros vagy a pink nem csak a szádon mutat jól, hanem a ruháidon is.

Egyszerre akár három-négy színt is vegyíthetsz, akkor sem leszel túl sok, mivel a fekete hajad mindent kompenzál.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást