10 alap ruhadarab és kiegészítő tavaszra

10 alap ruhadarab és kiegészítő tavaszra

Címlap / Stílus / Divat / 10 alap ruhadarab és kiegészítő tavaszra

Szezonváltáskor sor kerül gardróbunk átrendezéséhez, előkerülnek ilyenkor a vékonyabb, nyáriasabb ruhadarabok. Az idei divatban létezik néhány olyan trendi, és klasszikus ruhadarab, amelyet maximálisan ki fogunk tudni használni!

Fekete-fehér ruha

Egy A-vonalú szoknyás résszel rendelkező, derékban karcsúsított klasszikus fekete-fehér ruhát nemcsak alkalmi öltözetként, hanem hivatalos és nappali viseletként is hordhatunk.
Ruha: Mango
Ár: 11 995 Ft.

Ballon kabát

Egy semleges bézs színű, vagy klasszikus fekete, piros, esetleg a nyáriasabb matróz-kék ballonkabátok az idei nagy klasszikusok. Praktikus felsőruházat, jól illik hétköznapi nadrágos öltözetekhez, de az elegánsabb ruhák fölé is.
Kabát: H&M
Ár: 8 990 Ft.

Fekete blézer

Egy fekete blézert számtalan alkalommal hordhatsz. Komoly munkahelyi öltözetekhez is illik, de alkalmi viseletekhez egy kifinomult sállal is nagyszerűen mutat.
Blézer: Esprit
Ár: 139,95 Eur

Színes nadrág

Újra divatosak a színes farmerek! Találd meg a személyiségedhez leginkább találó nadrágot (a kékek, zöldek és pirosak számtalan árnyalata kapható az üzletekben). Hordhatod tarka nyárias blúzzal, amelyen megjelenik a nadrág árnyalata is.
Nadrág: Mango
Ár: 6 595 Ft.

Fehér ing

A klasszikus fehér inget hordhatod munkahelyre, de egy laza farmerrel a derekadra csomózva is egy meleg hétköznapon.
Ing: H&M
Ár: 2 490 Ft.

Skinny farmer

Egy kopott kék farmer kényelmes és fiatalos ruhadarab. Ha szükséges, szerezz be idén egy új darabot. Válassz olyat, amelynek szárát feltűrheted, így nyáron szandállal is jól fog mutatni!
Farmer: Pull&Bear
Ár: 5 995 Ft.

Mandarinszín könnyű pulóver

Az idei év nagy divatszíne a mandarinszín. Egy ilyen színű könnyű pulóver ideális választás skinny farmer fölé.
Pulóver: Mango
Ár: 6 595 Ft.

Nyitott orrú fűzős bokacsizma

Rendkívül trendinek számítanak a nyitott orrú csizmák. A tavaszi átmeneti időszakban pedig tökéletesen hordhatók. Egy ilyen szexi fűzős darabbal feldobhatod a legegyszerűbb hétköznapi öltözékedet is!
Cipő: Esprit
Ár: 99,95 EUR

Bézs táska

Egy semleges színű bézs vagy csontszínű táska nyárias, kifinomult kiegészítőnk lehet. Szerezz be egy színben hozzá illő szíjat (a cipőnek nem feltétlenül kell ugyanolyan színűnek lennie).
Táska: Zara
Ár: 27 995 Ft.

Magastalpú cipő

Ezek a szexi platform cipők hosszítják alakunkat, miközben annyira kényelmesek! Egy ilyen perforált “csipke-hatású” cipellő igazán nőies, kifinomult választás.
Cipő: Bershka
Ár: 17 595 Ft.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást